Acasă » Știri » Primele declarații ale părinților lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis 2 tineri în stațiunea 2 Mai: „E cea mai mare tragedie”

Primele declarații ale părinților lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis 2 tineri în stațiunea 2 Mai: „E cea mai mare tragedie”

De: Andreea Voicu 22/08/2023 | 13:09
Primele declarații ale părinților lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis 2 tineri în stațiunea 2 Mai: „E cea mai mare tragedie”
Părinții lui Vlad Pascu au oferit primele declarații / sursă: captură video, social media

În data de 19 august 2023, în jurul orei 05:25, o tragedie a avut loc în stațiunea 2 Mai. Un tânăr de 19 ani, aflat la volan sub influența substanțelor interzise, a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri. Doi dintre ei, Roberta și Sebastian, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți. Șoferul drogat se află în mâinile oamenilor legii și s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. La câteva zile de la tragedie, au fost oferite și primele declarații ale părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a frânt două destine. Iată detaliile mai jos, în articol.

În cursul zilei de sâmbătă, 19 august 2023, un incident tragic a avut loc în stațiunea 2 Mai. Doi tineri, Roberta și Sebastian, au pierit pe loc, iar alți trei tineri au ajuns la spital, după ce un șofer de 19 ani, aflat sub influența drogurilor, i-a izbit cu mașina. La câteva zile de la tragedie, părinții lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a băgat în pământ două suflete, au transmis un comunicat. Potrivit declarațiilor, tragedia în care fiul lor a fost implicat a generat un șoc.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca”, transmit părinții lui Vlad Pascu, în comunicatul către HotNews.ro.

Vezi și TATĂL FETEI UCISE DE ȘOFERUL DROGAT LA 2 MAI SE REVOLTĂ. „MULȚUMESC POLIȚIEI CĂ NU M-AU ANUNȚAT DE MOARTEA FETEI. NU MĂ INTERESEAZĂ BANII”

Declarațiile părinților lui Vlad Pascu: Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”

În continuare, în comunicatul transmis de părinții tânărului de 19 ani, aceștia susțin că încearcă să găsească „un echilibru”. De asemenea, doresc să „ofere sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”. De altfel, părinții lui nu doresc să îl absolve pe Vlad Pascu de la rigorile legii. Au susținut că sunt singurele declarații pe care le oferă. Acum, tânărul de 19 ani se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

„Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale «ușoară» pentru a ieși din ce avem de dus ca părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au mai transmis părinții șoferului de 19 ani.

Astăzi, 22 august, familiile celor doi tineri uciși în stațiunea 2 Mai i-au condus pe ultimul drum. AICI se pot vedea imaginile durerii surprinse, în urmă cu scurt timp, de CANCAN.RO. Părinții celor doi tineri omorâți pe litoral doresc să se facă dreptate.

Familia Robertei, tânăra de 20 de ani ucisă pe litoral: „Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci”

Roberta avea visuri mari, dar destinul i-a fost sfâșiat într-o clipă, pe litoral, când șoferul drogat de 19 ani s-a izbit cu mașina de grupul în care se afla și ea. Tânăra de 20 de ani ucisă pe litoral era bursieră și abia își dobândise carnetul auto. Astăzi, familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum.

„Nu i-am luat maşină, tocmai luase carnetul, mi-a făcut o surpriză. I-am luat loc de veci acum. Am fost să o recunosc, nici pe soție, nici pe bunică nu le-am lăsat să intre, a fost împrăștiată. A fost un copil cuminte, nu ne-a dezamăgit niciodată. Era bursieră, era la Facultatea de Geografie”, a spus tatăl fetei de 20 de ani, arată Antena 3 CNN.

Vezi și MĂRTURIA ȘOFERULUI DROGAT DE LA 2 MAI. LE-A SPUS ANCHETATORILOR MOTIVUL ȘOCANT PENTRU CARE NU A OPRIT, DUPĂ CE A LOVIT TURIȘTII

Ce au transmis autoritățile sâmbătă, 19 august 2023

Autoritățile din Constanța au transmis un comunicat, după accidentul teribil din stațiunea 2 Mai. Doi tineri au murit, iar alți trei au fost răniți. Șoferul de 19 ani a ieșit pozitiv, în urma testării cu aparatul DrugTest, la trei substanțe, și anume cocaină, amfetamină și metamfetamină.

„La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală”, a transmis IPJ Constanța.

Vezi și GESTUL FĂCUT DE ȘOFERUL DE 19 ANI, ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN GRUPUL DE TURIȘTI DIN 2 MAI. IMAGINILE AU FOST SURPRINSE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Sursă foto: captură video, social media

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai mult la export
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a despărțit de soție
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și...
Medicul care l-a operat pe Florin Piersic a rupt tăcerea: Am descoperit că...
Medicul care l-a operat pe Florin Piersic a rupt tăcerea: Am descoperit că...
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal.
Soluţia disperată a patronului unui restaurant din Italia în criză de personal. "Ofer 300 de euro...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca un card bancar
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca...
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
Trucul WhatsApp care îți ușurează munca. Afli tot
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Andreea Bălan a căzut de pe scenă în timpul unui concert. Momentul a fost filmat Video
Andreea Bălan a căzut de pe scenă în timpul unui concert. Momentul a fost filmat...
Vica Blochina, surprinsă fără pic de machiaj. Cum arată naturală
Vica Blochina, surprinsă fără pic de machiaj. Cum arată naturală
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...