Primele declarații ale soției lui Ilie Năstase despre sarcină: ”Va fi ce-o vrea Dumnezeu”

Publicat: 05/06/2019 | 19:22

După ce Ilie Năastase a mărturisit că vrea să devină, din nou, tătic… iată că au apărut și primele declarații ale soției sale. 

După divorțul de Brigitte Sfăt, proaspăt Pastramă, Ilie Năstase și-a găsit liniștea în brațele Ioanei Simion. De aproape un an, cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, iar recent au spus ”Da!” în fața Ofițerului Stării Civile. Iar acum se gândesc serios la un bebe! Proaspăta soție a lui Ilie Năstase este pregătită să devină mămică. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE ȘI ILIE NĂSTASE AU DEZGROPAT SECUREA RĂZBOIULUI: ”A RĂMAS ÎNMĂRMURITĂ CÂND A AUZIT CE A DECLARAT…”)

„De când l-am întâlnit, Ilie mi-a spus că își dorește un copil, în special o fetiță. Nu cred că e prea tarziu pentru asta. Noi ne dorim, va fi ce-o vrea Dumnezeu. Mie chiar îmi sunt dragi copiii, am o nepoțică de două luni și ne pregătim pentru botezul ei”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

Din declarațiile lui Ilie Năstase, Ioana a promis că, dacă vor avea un copil, îi va pune racheta în mână încă de la… 6 luni. (VEZI ȘI: VIDEO. MOMENTUL IN CARE ILIE NASTASE II ARUNCA LUI TRAIAN BASESCU O CAFEA FIERBINTE IN FATA)

”Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu-și joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână. Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare…”, a mărturisit Ilie Năstase.

Citește și...