VIDEO. Momentul in care Ilie Nastase ii arunca lui Traian Basescu o cafea fierbinte in fata

Publicat: 20/04/2019 | 11:14

O filmare în care apare Ilie Năstase în timp ce îi aruncă lui Traian Băsescu o cafea fierbinte în față a ajuns pe adresa redacției CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Imaginile sunt senzaționale și vi le prezentăm în exclusivitate.

Citește și: Traian Băsescu, la momentul adevărului. Care este subiectul despre care nu vorbește cu Maria. “Niciodată n-am dus acasă…”

În vârstă de 72 de ani, Ilie Năstase a fost filmat în timp ce savurează o cafea pe stradă, însă, la un moment, el se oprește lângă un afiș electoral cu Traian Băsescu și aruncă licoarea neagră cu lapte pe fața fostului președinte al României.

Citește și: FOTO | Gestul emoționant făcut pentru legenda tenisului românesc! Și-a tatuat numele lui Ilie Năstase!

Prietenul care l-a însoțit pe fostul tenismen i-a spus înainte să își pună în aplicare: “Ești nebun, Iliuță! Stai! Te filmez, stai! Păi, stai așa măcar, stai, stai, stai…”. Când Ilie Năstase s-a oprit lângă afișul electoral pe care apare Traian Băsescu, amicul fostului sportiv l-a încurajat: “Hai! Haide”. Nasty a avut o grimasă care exprima satisfacția și s-a îndepărtat de lângă banner spunând ceva, însă… pe filmare nu se aude ce anume a spus acesta.

În prezent, Ilie Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Simion, care este cu 30 de ani mai tânără decât el. În trecut, bruneta s-a iubit cu un alt bărbat celebru: Nick Rădoi. Partenera de viață a lui Nasty este foarte răsfățată și ar fi primit de la acesta un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro.
Citește și...