Primele imagini cu fiica lui Khloe Kardashian. Micuța arată adorabil

Publicat: 12/05/2018 | 19:00

Fanii lui Khloe Kardashian erau în culmea disperării, dar iată că așteptarea lor a luat sfârșit! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Diva de peste Ocean a arătat-o întregii lumi pe fetița ei, True Thompson. (VEZI ȘI: KRIS JENNER A DEZVĂLUIT SEMNIFICAȚIA NUMELUI FETIȚEI LUI KHLOE)

Micuța True s-a născut pe 12 aprilie, iar Khloe Kardashian a filmat-o în timp ce îi ura „La mulți ani!” pentru că astăzi fetița a împlinit o lună. (CITEȘTE ȘI: KRIS JENNER O AJUTĂ PE KHLOE, ÎN CREȘTEREA FETIȚEI SALE)

Fetița lui Khloe arată adorabil

Micuța era somnoroasă, dar chiar și așa trăsăturile ei frumoase au putu fi observate de fanii din întreaga lume. Khloe îi spunea fetiței sale cât de mult o iubește în timp ce True Thompson se uita în ochii ei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Diva de peste Ocean este extrem de fericită de când a devenit mămică. Ea a mai încercat să rămână însărcinată cu fostul ei soț și a recurs la metode de fertilizare în vitro însă fără rezultat. Ba chiar se gândea că nu o să fie niciodată mamă, iar acum când visul ei s-a împlinit, Khloe nu vrea decât să se bucure de această experiență și să nu fie afectată de infidelitățile lui Tristan. (CITEȘTE ȘI: AR TREBUI SĂ-ȘI CEARĂ IERTARE, DAR IUBITUL LUI KHLOE KARDASHIAN ÎȘI PETRECE TIMPUL ÎN PREAJMA ALTEI FEMEI)

Citește și...