Primele imagini cu Gina ”Frânge-inimi” în rochie de mireasă

Publicat: 17/02/2019 | 22:27

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai fabuloase imagini. Gina ”Frânge-inimi” vrea cu orice preț să-i atragă atenția renumitului cântăreț. Femeia care cere instanței s-o declare soția lui Bănică Jr. a îmbrăcat rochia de mireasă.(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIVITATE | CRISTINA ICH, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST FOTOGRAFIATĂ SĂRUTÂNDU-SE CU FOSTUL: ”MI-A ÎNSCENAT TOTUL! M-A CHEMAT URGENT LA EL ACASĂ ȘI…”)

Site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor poze ce sunt de-a dreptul memorabile. Din câte se pare, Gina Frîncu, femeia care cere magistraților să o declare soția renumitului cântăreț Ștefan Bănică junior, e mai hotărâtă ca niciodată să atragă atenția asupra demersului pe care l-a inaintat în instanță.(NU RATA, AICI: CUM A AJUNS PUYA SĂ DOARMĂ ÎN COTEȚUL CÂINELUI: ”L-A DAT NEVASTĂ-SA AFARĂ ȘI S-A DUS ȘI S-A CULCAT PE SALTEAUA PE CARE DORMEA CÂINELE!”)

Gina ”Frânge-inimi”, pregătiri de nuntă

Chiar de ziua îndrăgostiților, atunci când cuplurile din întreaga lume își declară prin toate modurile iubirea, Gina ”Frânge-inimi” a fost să își aleagă rochia de mireasă pe care speră să o poarte într-o bună zi.

Pesemne că este o femeie foarte încrezătoare, fără să-i pese de critici, Gina Frîncu  a făcut un gest de-a dreptul surprinzător de Valentine’s Day. Femeia care insistă să le ceară judecătorilor să o declare, oficial, soția lui Ștefan Bănică Jr. a probat o rochie de mireasă, iar imaginile par să nu aibă nevoie de prea multe comentarii.(NU RATA, AICI: CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI-A PĂRĂSIT IUBITUL MILIONAR PENTRU UN ARAB! PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIREA-ȘOC)

Cea care a deschis cel mai nebunesc proces de la noi din țară pare să fie o femeie extrem de prețențioasă și nu se mulțumește cu puțin. Chiar dacă nu are partener de viață, iar în viitorul apropiat nu se anunță evenimentul mult așteptat, Gina Frâncu nu a acceptat să îmbrace orice rochie de mireasă. Doar că, atunci când ai niște forme rubensiene nu-i ușor să îți găsești rochie pe măsură, iar Gina ”Frânge-inimi” s-a cam chinuit să îmbrace o rochie tip prințesă, cea mai mare mărime ce a fost disponibilă în magazin.(NU RATA, AICI: BĂNICĂ JR. & SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ ȘI-AU “LUAT INTERZIS” DE LA BODYGUARZI!)

Gina ”Frânge-inimi” în rochie de mireasă

Îi cere despăgubiri lui Bănică Jr.

”Da, solicit și o plată, o rentă lunară, în cazul în care nu semnăm acel act de căsătorie care este doar valabil lentru celelalte persoane din jurul nostru. Mă căsătoresc în ce fel vreau eu. Mi-am asumat un risc să povestesc ce a fost”, reiese din documentele pe care Gina Frîncu le-a depus la dosar.

Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva!

Ştefan Bănică jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor. Fericitul eveniment a avut loc ”incognito”, în Bulgaria!(NU RATA, AICI: CARMEN MINUNE, SURPRINSĂ CU BURTICA LA VEDERE DUPĂ CE A FOST ANUNȚATĂ SARCINA)

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!(NU RATA, AICI: ȘEFUL CORDUNENILOR, AROGANȚA SUPREMĂ DE VALENTINE’S DAY!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...