Primele imagini cu Iulian Cercel, bărbatul care i-a dat Range Rover-ul lui Răzvan Ciobanu. Dan Capatos aruncă bomba

Publicat: 09/05/2019 | 11:41

Dan Capatos aruncă bomba! Au apărut primele imagini cu Iulian Cercel, bărbatul care i-a dat Range Rover-ul lui Răzvan Ciobanu.

Pe 29 aprilie, Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un accident de mașină. Mașina în care designerul și-a găsit sfârșitul era înmatriculat pe numele Mădălinei Ignatuc, dar aparținea soțului ei. Iulian Cercel s-a aflat alături de Răzvan Ciobanu în ultimele ore de viaţă ale designerului. (CITEȘTE ȘI: CE OBIECT AU RIDICAT POLIȚIȘTII DIN MAȘINA ÎN CARE A MURIT RĂZVAN CIOBANU. RĂSTURNARE DE SITUAȚIE)

Cei doi au petrecut împreună la Sunwaves, iar Dan Capatos a arătat imagini cu cei doi în timp ce se distrau pe muzica electronică. Iulian Cercel era în compania unei femei, care nu era soția lui.

„Dar domnul Cercel e cu o doamnă lângă el? Că soţia era în Bali. E o tipă acolo, parcă îl mângâie pe cap. L-a luat în braţe. Poate din cauza asta se ascunde de presă, că era cu o domnişoară. Să nu afle nevasta lui… Vede acum“, a spus Mara Bănică la XNS.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...