Primele imagini cu Roxana Dobre. Ce ținută a purtat la botezul băiețelului lui Betty Salam

Publicat: 10/03/2019 | 20:03

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu și-au botezat, sâmbătă, fiul, pe Matthias Ștefan în cadrul unei ceremonii religioase emoționante. Ulterior, a avut loc și petrecerea, iar invitații s-au simțit perfect, într-un decord de vis. Iar Roxana Dobre a atras privirile tuturor cu ținuta aleasă pentru marele eveniment.

Părinții au ales cele mai deosebite decorațiuni pentru sala unde a avut loc evenimentul. Albul a fost la putere. Pe pereți au fost plasate ornamente în formă de aripi de îngeri. Toți invitații au petrecut pe cinste până în zori, iar Roxana Dobre a atras privirile tuturor cu ținuta aleasă pentru marele eveniment.

Bruneta a optat pentru un costum negru, deux-pieces și a strălucit. Roxana Dobre a ales o coafură simplă, un wet look care a prins-o de minune și un machiaj clasic. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI FLORIN SALAM DUPĂ CE S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ DE ROXANA DOBRE)

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare. (VEZI ȘI: PRIMELE POZE DIN SUA CU FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE. MOTIVUL PENTRU CARE AU ALES SĂ FACĂ SĂRBĂTORILE PESTE OCEAN)

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

 

Citește și...