Primele imagini cu seducătorul Syda & noua iubită

Publicat: 08/05/2019 | 23:08

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are randament de ”campion”: bifează a doua cucerire de la începutul anului. Celebrul Syda trăiește, din nou, o frumoasă poveste de dragoste! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în exclusivitate cu seducătorul tânăr și noua lui iubită. (Cel mai bine platit job din București)

Bogdan Ionescu a încercat câteva relații serioase după ce a divorțat de Elena Băsescu, dar nu a avut foarte mult noroc. Timp de aproape doi ani a fost împreună cu o sexy-juristă, și puteai să juri că cei doi trăiesc o viață perfectă, plină de călătorii de neuitat. S-au despărțit însă la sfârșitul anului trecut, iar Syda nu a stat foarte mult singur. În viața lui a apărut o brunetă extrem de sexy, care l-a fermecat. Atât de mult, încât, în scurtă vreme, a așezat-o la aceeași masă cu părinții săi. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

(Citește și: O CELEBRĂ MANECHINĂ ”PLAYBOY” A FĂCUT UN MEGA-DENUNȚ)

Relația s-a terminat subit, dar fostul ginere al ex-președintelui României a demonstrat, din nou, că nu și-a pierdut deloc farmecul! El s-a cuplat cu o șatenă distinsă, cu buze senzuale, pe care a scos-o deja în lume.

Syda și noua lui iubită au petrecut clipe frumoase la terasă

Iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut singurele imagini cu cei doi, la o terasă de fițe, în nordul Capitalei. Syda și noua lui parteneră s-au sorbit din priviri, în timp ce s-au delectat cu băuturi fine. Voia bună a fost la ea acasă. Syda și-a făcut noua iubită să râdă nonstop. Iar, pentru ca finalul de întâlnire romantică să fie perfect, cei doi au comandat și un desert delicios.

Syda a fost căsătorit cu Elena Băsescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj.

(NU RATA, AICI: NU-ȚI VINE SĂ CREZI CU CE S-A OCUPAT CELEBRUL POLITICIAN LA SFÂRȘITUL ANILOR ’80! A COLABORAT CA UMORIST CU…)

Copiii cuplului au rămas în grija mamei și ambele părți au decis să păstreze tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio.

Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii  (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a spus Bogdan Ionescu într-un interviu mai vechi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...