Primele imagini cu știrista de la Antenă şi noul iubit

Publicat: 02/08/2019 | 23:03

Andra Trandaș, sexy-prezentatoarea de la Antenă, a dispărut, un picuț, din peisaj, după despărțirea de Costel, un cunoscut patron de cluburi. Dar și-a făcut o apariție spectaculoasă, la Mamaia, alături de un tânăr misterios care, se poate vedea din imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă în exclusivitate, are mare grijă de ea.

Din informațiile noastre, tinerelul care a mângâiat-o tandru pe un baldachin în exclusivista stațiune Mamaia este un turc pe care Andra l-a cunoscut de curând. De altfel, vedeta nu a mai fost surprinsă la brațul niciunui bărbat de când Costel a decis să se despartă de ea, în urmă cu un an. (CITEȘTE ȘI: N-A MAI AVUT RĂBDARE PÂNĂ ÎN DORMITOR ŞI… PUŞTIULICĂ A ”TĂBĂRÂT” ÎN FAŢA BLOCULUI PE ŞTIRISTA DE LA ANTENĂ!)

Noul iubit o sărută pe Andra Trandaș. Cei doi și-au luat un baldachin în zona VIP

Vacanță în Thailanda alături de un alt cuplu

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluia, tot în exclusivitate, ”patrulaterul amoros” în care Andra a fost prinsă, chiar într-o ultimă vacanță alături de Costel, în Thailanda. Odată ajunsă acolo, s-a trezit cu ditamai surpriza: Costeluș al ei a chemat un cuplu care să le fie alături în zilele însorite și superbe. Și se pare că totul a ieșit cum trebuie, cei patru petrecând un concediu de neuitat. (Detaliile le puteți urmări AICI.)

La scurt timp, Andra Trandaș și Costel au rupt relația, el fiind cel care ar fi spus ”gata”. De atunci, vedeta Antenei s-a concentrat mai mult pe activitatea profesională. Dar nu avea să rămână singură o veșnicie, mai ales că este tânără, celebră, frumoasă! Așa că inevitabilul s-a produs, iar CANCAN.RO are dovada, în exclusivitate! Andra a descins weekend-ul trecut la Mamaia, dar nu singură, ci la brațul unui tânăr, care ar fi de origine turcă. Cei doi au petrecut câteva zile de vis, așa cum se întâmplă de regulă atunci când fiorii dragostei sunt la început. (NU RATA:  CALIFICATA DANIELA S-A AŞEZAT LA MASA UNDE CAMPIONUL COSTEL SE AFLA CU ŞTIRISTA ANDRA TRANDAŞ)

Andra Trandaș și noul iubit au petrecut weekend-ul pe plaja de la Mamaia

Andra Trandaș, mângâieri tandre cu noul iubit turc

Au ales o cunoscută plajă din Mamaia, s-au retras în zona VIP, unde au închiriat un baldachin. Acolo s-a petrecut totul! Nu, nu e ceea ce credeți, perdelele nu au fost trase! Ea, cu un costum de baie de culoare roz, a preferat soarele, pentru că ținta i-a fost un bronz natural. De aceea s-a întors ba pe o parte, ba pe cealaltă. El nu s-a dat în vânt după razele soarelui și a preferat să-și tragă la loc tricoul pe el. (VEZI AICI: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ANTENA 1 ȘI-A SCOS LA PLAJĂ POSTERIORUL DE 5.000 €!)

S-a întins însă în baldachin, la umbră, dar nu a uitat de Andra, pe care a primit-o în  brațele lui și a mângâiat-o, tandru, pe spate, șoptindu-i și câteva vorbe dulci. Plus un sărut drăgăstos. Din peisaj a dispărut Billy, cățelul pentru care vedeta face ”moarte de om”. Dar a fost descoperit imediat, Billy al ei prinsese ”drag” de valurile care se prelingeau pe nisipul fin al plajei. Cei doi proaspăt îndrăgostiți, alături de patruped, au părăsit plaja atunci când soarele a început să ardă rău de tot.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...