Primul câștigător al Exatlon a „evadat”din izolare. Și-a scos familia la “iarbă verde” și…

Autor: C. C.
Publicat: 11/05/2020 | 23:19

Perioada de izolare l-a „încurcat” și pe fostul câștigător de la ”Exatlon”. Vladimir Drăghia pare afectat de închiderea saloanelor de înfrumusețare și a frizeriilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA CONTINUĂ „PARTAJUL” CU FOSTUL. AM AFLAT CE CONȚINE AL 14-LEA DOSAR)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe câștigătorul de la ”Exatlon” în zona Floreasca din Capitală. Împreună cu soția, Alice, cu fiica lor Zora, dar și cu patrupedul familiei, Vladimir Drăghia a ieșit la ”iarbă verde”, dar conform rigorilor impuse de autorități. Cu mic, cu mare au descins într-o grădină din apropierea locuinței. Atât Vladimir cât și soția lui, Alice, s-au bucurat de câteva clipe minunate alături de micuța lor, care s-a jucat în voie pe iarbă.

Cu toate că părea să fie în formă, Vladimir Drăghia s-a arătat un pic afectat de această perioadă de izolare, în care frizeriile au pus lacătul pe ușă. Dacă, până acum, ne-a obișnuit cu aparițiile impecabile, de data aceasta Vladimir Drăghia avea un look mai… răvășit. (NU RATA: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA, PĂRĂSITĂ: “AM FOST BLOCATĂ ÎNTR-O SITUAȚIE URÂTĂ, CU INIMA FRÂNTĂ”)

Pandemia l-a ”răvășit” un pic pe Vladimir Drăghia

Soția lui Vladimir Drăghia, război pe avere cu fostul!

Înainte de a-l cunoaște pe Vladimir Drăghia și de a forma ceea ce mulți numesc ”un cuplu redutabil”, frumoasa Alice Cavaleru a mai trecut printr-un mariaj. A fost soția lui Răzvan Cocea, relația dintre ei încheindu-se printr-un divorț. Firește, atunci când se ajunge în faza unei despărțiri, fiecare parte implicată încearcă să obțină procentele din averea comună la care are dreptul. În cazul fostei familii Alice Cavaleru – Răzvan Cocea, respectiva avere comună este reprezentată de un imobil pe care foștii soți l-ar fi construit împreună atunci când se gândeau că au toată viața înainte, iar spectrul unei ”rupturi” era inexistent.

Alice Cavaleru a declarat că sumele obținute în urma vânzării celor șase apartamente ar fi fost încasate exclusiv de fostul soț, motiv pentru care a cerut judecătorilor să-i fie acordată cota cuvenită din apartamentul pe care Răzvan Cocea îl deține în imobilul respectiv – cel de-al șaptelea apartament -, plus 50% din suma pe care acesta a primit-o din vânzarea celor șase apartamente.

Totuși, după deschiderea procesului, Alice Cavaleru a ajuns la concluzia că… nu poate achita taxa de timbru, motiv pentru care a dorit să renunțe la judecarea cauzei. (NU RATA: JUDECĂTORII AU MOTIVAT CONDAMNAREA LA ÎNCHISOARE A PREZENTATORULUI TV. CE ALCOOLEMIE AVEA DE FAPT VLADIMIR DRĂGHIA… ERA LA LIMITA COMEI!)

Vladimir Drăghia și câinele familiei

Vladimir Drăghia:”Am avut mare noroc că am cunoscut-o”

Trecând peste dezamăgirile provocate de ”războiul celor 7 apartamente”, Alice Cavaleru este o soție și mamă fericită. Chiar Vladimir Drăghia a recunoscut că ea îi este ”jumătatea de suflet” și că este foarte fericit fiindcă destinul i-a adus-o în viață.

”Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”a declarat Vladimir Drăghia pentru o revistă din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...