“Prințesa Instagramului” iese noaptea la cumpărături, în papuci de casă și…

Publicat: 28/04/2020 | 23:34

Ecourile scandalului privind donațiile anti-COVID s-au stins, până la urmă, iar acum… Christina ICH sau „Prințesa Instagramului”, cum e cunoscută în lumea showbiz-ului, și-a luat inima-n dinți și a ”pășit” afară. Cu hârtiuța de cumpărături în buzunar, direct la magazin a oprit. Și avea ceva pe listă, din moment ce a avut nevoie de ajutorul unuia dintre angajați, care i-a cărat plasele pline-ochi până la mașină. Dar cum s-a afișat ”Prințesa”? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI:  ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A ”FUGIT” DE ACASĂ, NOAPTEA, ÎN PAPUCI! MOTIVUL…)

Celebra adresă pont@cancan.ro a mai ”înmagazinat” un nume. Și nu unul oarecare, ci chiar al ”Prințesei Instagramului”, nimeni alta decât frumoasa Christina ICH, recent implicată în scandalul donațiilor anti-COVID 19. Imaginile imortalizate de un cititor vă sunt prezentate acum de CANCAN.RO.

A călcat direct în baltă!

Mama lui Noah – băiețelul pe care Cristina l-a adus pe lume în urmă cu o jumătate de an – a ieșit, pe timp de noapte, la un market din zona ei, sfidând ploaia măruntă care a nivelat gropițele din șosea. S-a grăbit, cu siguranță, din moment ce a coborât din mașina parcată cu botul în trotuar doar în niște papucei de casă. Iar pe ea își trăsese un halat, e drept, ușor de fițe. Imediat a intrat în market și a țintit, ca un veritabil ”John Wayne”, tot ce i-a ieșit în cale. A umplut două plase, pe care nu le-a putut duce.

Cristina ICH a ieșit din magazin ajutată de un angajat, apoi a călcat în baltă, pentru ca, în final, să ajungă la mașină

Dar nu i-a fost deloc greu să găsească ajutorul: un angajat de acolo. Omul nu a stat pe gânduri când i-a văzut privirea neajutorată și, imediat, a apucat sacoșele. Spre bucuria mămicii. Christina a ieșit din magazin, flancată de bărbatul săritor, și direct către mașină a gonit. A călcat într-o băltoacă, dar s-a echilibrat imediat și, ca prin minune, portbagajul a fost deschis. Plasele au fost depozitate, i-a mulțumit ”ajutorului”, dar a mai avut de trecut un prag, înainte de a urca la volan. A verificat cu vârful piciorului cât de mare este balta din fața ei și saltul i-a ieșit. Cheie în contact, apoi, marșarier și de aici a fost simplu, drumul spre casă, încărcată cu ”de toate”. (NU RATA: CRISTINA ICH, ANUNȚ DESPRE BOTEZ. UNDE VA AVEA LOC EVENIMENTUL)

Cristina ICH, dezvăluiri emoționante după naștere

Cristina ICH a adus pe lume, pe 25 octombrie, un băiețel, Noah Alexandru. A avut, după naștere, câteva probleme medicale pe care avea să le dezvăluie. A reușit, însă, la puțin timp să arate impecabil. A dat jos nu mai puțin de 10 kilograme, într-un timp incredibil de scurt. ”Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am daj jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. (…). Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. (…). Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări pe care a postat-o pe un site de socializare.

Cristina ICH și-a revenit la forma fizică ideală la scurt timp după ce a născut

„Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex (n.r. Alexandru Pițurcă, tatăl băiețelului) și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică-miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. (AFLĂ ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” & FIUL LUI PIȚURCĂ ÎȘI CREȘTINEAZĂ FIUL LA CASTEL! AVEM DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE BOTEZUL DE 5* DIN FRANȚA)

Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai mărturisit, atunci, frumoasa mămică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...