”Regina Instagramului” & fiul lui Pițurcă își creștinează fiul la castel! Avem declarații exclusive despre botezul de 5* din Franța

Autor: I.D.
Publicat: 22/01/2020 | 23:45

Cristina ICH și Piți Jr. se iubesc de ceva timp și, cu toate că relația lor a fost destul de tumultuoasă, presărată cu împăcări și despărțiri, în toamna anului trecut, dragostea le-a fost încununată de venirea pe lume a micuțului Noah Alexandru. Acum, cei doi proaspăt părinți se pregătesc intens pentru marele eveniment, creștinarea fiului lor. ”Regina Instagramului” ne-a oferit detalii unice despre botezul anului în showbiz. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile savuroase ale frumoasei Cristina. (CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT GIGI BECALI SĂ ÎI ÎNDUPLECE PE JUDECĂTORI)

25 octombrie 2019, o zi pe care Cristina ICH și iubitul ei, Alex Pițurcă, nu o vor uita: s-a născut băiețelul lor, Noah Alexandru, și ar fi fost de așteptat să vină numai momente fericite pentru cei doi abia deveniți părinți. Dar nu s-ar fi întâmplat chiar așa! Cristina ICH ar fi avut anumite probleme în spital: ar fi trecut prin neplăcutele stări de depresie postnatală. Acum, după ce a trecut peste perioada mai puțin plăcută, ”Regina Instagramului” din România se pregătește pentru marele eveniment, botezul fiului ei și al lui Piți Jr.  (NU RATA: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40)

„Nu o să mă car cu oala de sarmale până în Franța”

Cristina ICH a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, despre creștinarea micuțului ei, dar și despre motivul pentru care a luat decizia ca botezul de cinci stele să aibă loc departe de plaiurile mioritice. (NU RATA: VLĂDUȚA LUPĂU, AMANTLÂC CU EX-UL CRUDUȚEI?! DEDICAȚII CU INIMIOARE ȘI…)

”Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos.  Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns.

Nu o să fie nimic extraordinar.Nu m-am gândit nici la rochiță. Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești. Din meniu nu o să facă parte sarmalele, nu pentru că nu îmi plac, dar nu o să mă car cu oala de sarmale până în Franța”, a declarat Cristina ICH, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cristina ICH, mărturisiri savuroase despre botezul micuțului Noah Alexandru

Își ține bebelușul ”la secret”!

Deși a împărtășit cu urmăritorii ei câteva detalii despre naștere și despre cel mic, Cristina ICH a mărturisit recent că nu este dispusă să îi arate fața și să îi facă viața publică. Ea chiar a condamnat mamele care fac acest lucru, considerând că ar fi un comportament neadecvat.

„Să nu vă mai faceți griji, că  nu o să mai fac expuneri, vă las cu alții care, vorba unei fete, mai au puțin și arată cum schimbă scutecul la bebeluș… O să urmeze botezul și nici de acolo nu voi posta! Bine că nu este în România”, a scris Christina ICH.

Cristina ICH și Piți Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. (NU RATA: IRINEL A CÂȘTIGAT PROCESUL CU MONI! INSTANȚA A DECIS SĂ…)

“Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt drăguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

„Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai spus frumoasa mămică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...