Prințesica celebrului multimilionar, discuții nocturne în Herăstrău cu ”omul de casă” al tăticului!

Publicat: 02/03/2019 | 22:24

A ținut-o din scurt până acum, dar… Prințesica celebrului multimilionar a stat la discuții nocturne, în Herăstrău, cu ”omul de casă” al tăticului! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și mai bogați oameni de afaceri din țară. Învârte milioane de euro și conduce mai multe businessuri de succes. Are o familie frumoasă, la care ține ca la ochii din cap. De altfel, de-a lungul timpului, și-a ținut soția și copiii departe de lumina reflectoarelor.

(VEZI AICI: DONJUANUL DE LA EXATLON, ÎMBRĂȚIȘĂRI LA 6 DIMINEAȚA CU FOSTA SOȚIE A UNUI MILIONAR CELEBRU)

Discuții nocturne la o țigară

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini unice cu una dintre fiicele multimilionarului, pe timp de noapte, într-un parc din Capitală. Nu era singură, ci alături de omul de încredere al tatălui ei. Cei doi s-au plimbat pe o alee și au discutat, probabil, chestiuni importante.

Prințesica celebrului multimilionar a stat de vorbă, preț de câteva zeci de minute, cu ”omul de casă” al tăticului. Nu au făcut gesturi deplasate și s-au comportat ca doi amici. Bizar este însă faptul că s-au întâlnit pe timp de noapte. Poate doar atunci le-a permis programul, cine știe…

La un moment dat, cei doi s-au întâlnit cu un prieten comun, cu care au discutat preț de câteva minute. Întâlnirea i-a prins bine prințesicăi, dacă ținem cont că mai tot timpul a zâmbit în compania omului de încredere al tatălui ei.

Altfel, fiica cunoscutului om de afaceri este implicată într-o relație sentimentală cu un tânăr care provine dintr-o familie bună, cu mulți bani. Asta în condițiile în care fata a fost ținută din scurt de tatăl ei, care nu i-a permis, până în urmă cu puțin timp, să aibă iubit.

(CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESA IMOBILIARELOR” + JUNIORUL UNUI CELEBRU MILIARDAR = LOVE)

Acum însă lucrurile s-au schimbat. Tânăra nu mai are o oră fixă la care să ajungă acasă, este “combinată” și, ușor, ușor, devine independentă. Mărturie în acest sens stau și filmările cu ea în parc, în timpul unei discuții cu ”omul de casă” al tăticului. În plus, fiica bogatului om de afaceri s-a apucat și de fumat! Lucru cu care, tatăl ei, nu este, cu siguranță, de acord.

Prințesica celebrului multimilionar, discuții nocturne în Herăstrău cu ”omul de casă” al tăticului!

Este una dintre cele mai curtate burlăcițe!

Tânăra este și una dintre cele mai curtate burlăcițe din România și are mulți pretendenți. Este implicată acum într-o relație, dar rămâne de văzut dacă actualul iubit va reuși să o aducă în fața altarului, iar cunoscutul multimilionar se va alege, într-un final, cu un ginere.

(NU RATA: FIICA UNUI MULTIMILIONAR DIN TOP 300 ȘI-A DENUNȚAT TATĂL LA POLIȚIE: ”E UN DICTATOR! M-A BĂTUT ȘI…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...