Probleme mari pentru Lora, după ce s-a infectat în Bali cu un virus periculos: „Ne-a spus să ne rugăm să nu fie COVID”

Autor:
Publicat: 25/08/2020 | 23:17
Probleme mari pentru Lora, după ce s-a infectat în Bali cu un virus periculos: „Ne-a spus să ne rugăm să nu fie COVID”

Pandemia de coronavirus din întreaga lume a ținut-o pe Lora departe de casă 5 luni. Vedeta a rămas izolată în Bali alături de Ionuț Ghenu, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Deși părea că acolo trăiește în lapte și miere, Lora a trecut, de fapt, printr-un coșmar. 

Șederea în Bali nu a fost tocmai cel mai bun lucru pentru Lora. La un moment dat, vedeta s-a infectat cu un virus extrem de periculos, atât de periculos încât medicii i-au spus că ar fi mai bine să fie vorba de coronavirus. Din păcate, diagnosticul nu a fost cel așteptat de Lora, care a fost declarată infectată cu un virus ce provoacă febra dengue, o boală ce este extrem de periculoasă.

Nu doar Lora s-a infectat, ci și alți 3 prieteni care se aflau cu ea, în Bali. Aceștia au respectat cu strictețe indicațiile medicilor și s-au pus, în cele din urmă, pe picioare. „M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă. Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID și nu dengue. Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă” a spus Lora, pentru Avantaje.

Lora și Ionuț Ghenu au stat izolați 5 luni în Bali

După ce au petrecut cinci luni în izolare din cauza pandemiei de coronavirus în Bali, Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România, luna trecută.

Cei doi au încercat în nenumărate rânduri să se întoarcă acasă, iar acum sunt mai fericiți ca oricând. Artista a trecut prin clipe de coșmar în Bali, departe de familie și prieteni, însă niciodată nu și-a pierdut speranța că lucrurile vor fi, în cele din urmă, așa cum își dorește.