Lora, gafă incredibilă! A vrut să facă un filmuleț pentru fani, însă i s-a văzut totul în imagini! Rochia i-a fost luată de vânt, iar zona intimă…

Publicat: 16/07/2020 | 15:22

Gafă incredibilă pe internet! Lora a urcat un clip pe contul de socializare în care a vrut să facă un anunț promoțional pentru fani, însă ce i-a ieșit indică mai degrabă un film XXX, căci vântul i-a luat pe sus ținuta, iar părțile intime i-au fost cu totul vizibile.

Scene incendiare și interzise minorilor pe contul de socializare al Lorei. Ieri, cântăreața s-a filmat pe o plajă din Bali, într-o rochie vaporoasă și sexy, despicată până la șold, sub care părea că vedeta nu ar fi purtat nicio lenjerie intimă sau bikini.

Ea a vrut să le comunice fanilor ei despre o ofertă promoțională pe care compania ei de skin care o are în prezent, în virtutea aniversării a un an de când vedeta și-a deschis afacerea. Aflată în extazul acestui eveniment important din viața ei, artista nu și-a dat seama ce face natura cu corpul ei în timp ce ea le vorbește fanilor pe Instagram. În bătaia vântului, Lorei i-a fost descoperită partea intimă, iar imaginile par cu totul uluitoare.

Lora, imagini incendiare pe o plajă în Bali

Deși, după o analiză amănunțită, privind cel de-al doilea videoclip postat de vedetă în aceeași zi, ajungem la concluzia că Lora poartă un costum de baie de culoarea pielii, iar din acest motiv în clipul anterior oamenii au fost induși în eroare.

Lora, imagini incendiare pe o plajă în Bali

Românii i-au lăsat imediat comentarii acide vedetei la vederea primului clip postat.

„Vezi ca ti se vede prostia lora…/ Se include si pasarica?🤣/ Lora, mulțumim sa vedem ce nu vede nici soarele!!!!/ Ti se vede pasarica/ Felicitari! Ai reusit! Se vede bine :-)”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

„Dacă nu aveam afacerea mea, pe lângă muzică, eram într-o situație gravă!”

În urmă cu câteva zile, Lora a postat un mesaj lung și răsunător, adresat românilor, în contextul pandemiei de coronavirus. Acolo, ea a vorbit despre faptul că toată lumea a avut de pierdut ceva de pe urma acestei perioade, însă este important să fim responsabili și să urmăm regulile de distanțare socială.

Cineva scria că eu nu am dreptul să comentez că sunt în Bali și nu știu. Wow! Eu sunt în Bali pentru că este pandemie, adică virus care se răspândește rapid la nivel mondial. Nu m-am putut întoarce acasă și dacă nu aveam afacerea mea pe lângă muzică acum probabil eram într-o situație gravă. În altă ordine de idei..credeți ce vreți voi despre acest virus dar purtați mască. Pentru că dintre cele 2 tabere, dacă tabăra celor care cred în gravitatea acestei situații are dreptate, e nasol. Dacă cei care nu cred au dreptate atunci, în cel mai rău caz, toți am purtat mască şi pe lângă „banii” pe care majoritatea i-am pierdut și anumite libertăți, altceva grav și de neredresat nu există.”, a spus cântăreața.