Vedetele „se sparg” în figuri la Mamaia, ea trăiește regește în Bali! Lora face show-uri indecente pe internet, din izolare

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 12:08

Au trecut 4 luni de când Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, au rămas blocați în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au trecut prin tot felul de stări, dar într-un final au ajuns să se bucure de acest sejur mega-prelungit.

În timp ce vedetele au luat cu asalt litoralul românesc și „se sparg” în figuri în Mamaia, Lora trăiește ca o regină în Bali! Artista și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai hot fotografii, cel mai probabil realizate de iubitul său, Ionuț Ghenu.

Pe Instagram, Lora a postat numeroase fotografii în care apare în ipostaze indecente, fără sutien, în piscină, cu un bronz de invidiat și un trup tras prin inel, astfel că orice femeie ar putea fi invidioasă pe ea.

NU RATA – LORA, ÎNSĂRCINATĂ ÎN BALI? ANUNŢUL FĂCUT ÎN EMISIUNEA LA MĂRUŢĂ, DE LA PRO TV: “FELICITĂRI! AM AUZIT CĂ VEI FI…”

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali din cauza coronavirusului

Din cauza pandemiei mondiale de coronavirus, Lora și Ionuț Ghenu au rămas izolați în Bali din luna martie, după ce s-a instalat stare de urgență la nivel mondial și toate aeroporturile au fost închise. ”În ultimele trei luni, am trecut prin toate stările. A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții. Acum stau pe terasă, tolănită pe canapea, mă uit în jur și îi mulțumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit. Trecerea a fost grea, niciodată nu am fost atât de „în aer și lipsită de control. Poate că aveam nevoie de asta. Să mă las puțin purtată de valul vieții și să iau lucrurile pe rând, așa cum vin.  După panicile și anxietățile provocate de tot ceea ce nu se știe și nu se mai poate, am învățat să respir adânc, să mă bucur de moment”, declara Lora pentru Viva, în urmă cu puțin timp.