Procurori, judecători + șefi de Poliție de la Dolj și Olt, filmați la un party cu animatoare pe un ponton de lux de pe Dunăre!

Publicat: 07/08/2019 | 16:06

Procurori, judecători și șefi de Poliție de la Dolj și Olt au fost filmați la un party cu animatoare pe un ponton de lux de pe Dunăre. Imaginile au fost realizate weekend-ul trecut, la o săptămână de la descoperirea atrocităților din Caracal. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, un video incredibil publicat pe Facebook.

UPDATE, ORA 18:33 / În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, procurorul F.R. a oferit prima reacție după ce a fost filmat la party-ul din Clisura Dunării.

Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viață ale apropiaților mei și câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitați prezenți nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, cu sticle de Evian de 0,75, așa cum se observă și pe filmare. Este prima oară în viața mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitați”, ne-a declarat procurorul F.R.

————————————————————–

În condițiile în care credibilitatea autorităților din România este pusă, în ultima vreme, sub semnul întrebării și tot mai puțini oameni mai au încredere deplină în oamenii legii, care ar trebui să le asigure securitatea, mai mulți magistrați și polițiști au organizat o petrecere de pomină, pe 3 august.

(VEZI AICI: IOANA DE LA MIAMI A BULVERSAT PLAJA DIN MAMAIA CU NOILE SILICOANE MĂRIME XL!)

Party-ul ar fi costat 5.000 de euro

F.R., un procuror respectat din Dolj, și-a aniversat ziua de naștere pe un ponton de lux, la Dubova, în județul Mehedinți. Mai precis, petrecerea s-a desfășurat în „LaVella – Yachting Club”, local deținut în Clisura Dunării de familia Nițu, din Craiova.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, festinul a costat în jur de 5.000 de euro, dar fiecare bănuț a meritat, din toate punctele de vedere.

Printre invitații sărbătoritului s-au aflat judecătorul B.C. din Olt, un personaj cu greutate în județ, dar și M.S., șeful Poliției unei localități arhicunoscute din Olt. La petrecere, procurorul F.R. a beneficiat de compania unei doamne și s-a distrat pe cinste.

Procurori, judecători și șefi de Poliție de la Dolj și Olt, filmați la un party cu animatoare pe un ponton de lux de pe Dunăre

Procurorul F.R. i-a turnat apă în cap unui profesor

De altfel, de la eveniment nu au lipsit nici animatoarele, toate numai una și una. La un moment dat, asupra procurorului F.R. au foat ațintite toate privirile. Euforic, acesta a turnat în cap apă unui profesor respectat din Drobeta Turnu Severin, pe nume C.P. Cel din urmă nu a părut deloc deranjat de gestul făcut de procuror, ba din contră!

(NU RATA: FOSTUL SOȚ AL VEDETEI DE LA ANTENĂ S-A CUPLAT CU ”PRINȚESICA TATUAJELOR”! PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ LA NICI O LUNĂ DE LA DIVORȚ)

Filmulețul, publicat pe Facebook

Pe masa amplasată pe ponton se pot observa mai multe pahare cu șampanie fină, cu care procurorul F.R., judecătorul B.C., polițistul M.S. și compania s-au delectat din plin. Filmulețul incredibil cu procurorii, judecătorii și șefii de poliție de la Dolj și Olt a apărut pe pagina de Facebook “Observ tot”.

(NU RATA: DETALIUL CARE POATE SCHIMBA TOT! CE LE-A CERUT GHEORGHE DINCĂ ANCHETATORILOR)

Imaginile au fost realizate weekend-ul trecut, la o săptămână de la descoperirea atrocităților din Caracal, care îl au pe Gheorghe Dincă în rol principal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...