Provocarea Antoniei de pe TikTok are peste 140 de milioane de vizualizări

Publicat: 02/07/2020 | 18:27
Provocarea Antoniei de pe TikTok are peste 140 de milioane de vizualizări

Odată cu lansarea piesei „Como ¡Ay!”, Antonia a început o provocare pe TikTok care se bucură de vizibilitate și peste 140 de milioane de vizualizări.

#ACchallenge a fost inițiată de Antonia și Alina Ceușan, partenera ei din videoclipul oficial al piesei și presupune să faci exerciții fizice acasă cu obiecte care îți sunt la îndemână – fructe, legume, sticle de apă etc -.(NU RATA: CUM ARATĂ CASA ÎN CARE LOCUIESC ANTONIA ȘI ALEX VELEA! AU CUMPĂRAT-O CU O SUMĂ IMPRESIONANTĂ)

„Nu m-am așteptat la un impact atât de mare, dar mă bucur că #ACchallenge este pe placul utilizatorilor de TikTok”, a mărturisit Antonia.

 

„Como ¡Ay!” este o piesă în limba spaniolă, un sound fresh și cool, compusă de Minelli și Spania99 și produsă de Alex Cotoi. Videoclipul piesei este un jurnal funny și provocator în care invitat special este Alina Ceușan, unul dintre cei mai relevanți creatori de conținut din România.

Video-ul de la „Como ¡Ay!” a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Andra Marta și Chris Poszet de la NGM Creative, produs de Loops Production.(VEZI ȘI: AFLATĂ ÎNTR-O MARE DILEMĂ, ANTONIA A CERUT AJUTORUL FANILOR. REACȚIA LUI CODIN MATICIUC: ”MĂ NELINIȘTEȘTE TERIBIL”)

Show incendiar la Romexpo!

Antonia a participat weekend-ul trecut la The Concert Drive IN, cel mai mare concert drive in din România, alături de INNA, The Motans, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Roxen.

Artista împreună cu cei 4 dansatori și toboșarul au adus un boost de energie serii, interpretând piese precum „Iubirea mea”, „Matame”, „Trika Trika” sau „Vorbește Lumea”.