Radu Mazăre, fotografiat fără să vrea la un festival de muzică! Se recomandă că e din Noua Zeelandă! Vezi poza și mărturia unei blonde

Publicat: 03/12/2018 | 10:33

Fostul primar al Constanței care s-a transformat treptat din regele litoralului în cercetat penal, iar mai apoi în fugar, ar fi fost descoperit total întâmplător de o americancă la un festival de muzică din Nevada! Asta în condițiile în care toată lumea știe că Mazăre este fugit în Madagascar!

Radu Mazăre a fost condamnat recent la 6 ani și jumătate de închisoare cu executare. El a fugit în Madagascar când se afla încă sub control judiciar, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese.

Prejudiciul estimat de procurorii în acest dosar se ridică la peste 2,97 de milioane de  euro.

Citește și INTERVIU INCENDIAR CU FIUL LUI RADU MAZĂRE: ”A AFLAT TATA CĂ AM FOST… A DOUA ZI…” 

Mazăre, care a obținut azilul politic pentru un an în Madagascar, a trimis în urmă cu câteva luni și o fotografie care ar fi dovedit că se află acolo, printre ”băștinași”.

Statul meu în acest moment este cel de persoană care cere azil în această ţară, deoarece nu am şansa unui proces corect în România. În România, justiția este controlată de SRI, a fost mesajul care a însoțit instantaneul.

Citește și RADU MAZĂRE, PROBLEME CU AFACEREA DIN MADAGASCAR: 29 DE MORŢI. CE I S-A ÎNTÂMPLAT FOSTULUI PRIMAR AL CONSTANŢEI 

Șocant este că o poză de astă vară, când Mazăre susținea că este în Madagascar, pare să-l înfățișeze în toată splendoarea la un festival de muzică din statul Nevada (Statele Unite).

Poza apare pe contul festivalului ”Burning Man”, iar într-unul dintre comentarii o tânără îl recunoaște și spune că s-a distrat alături de acest bărbat o noapte întreagă, și că acesta s-ar fi recomandat a fi din Noua Zeelandă.

Ea este blonda care l-a recunoscut pe Mazăre la festivalul din Nevada
Ea este blonda care l-a recunoscut pe Mazăre la festivalul din Nevada
Citește și...