Raluca Bădulescu, la momentul adevărului. Cum o afectau criticile când cântărea 120 de kilograme. “Aș minți să spun că…”

Publicat: 24/01/2020 | 12:46

După ce s-a operat, Raluca Bădulescu a slăbit aproape 70 de kilograme. A pornit de la peste 120 şi ajuns la numai 55, greutate pe care şi-o păstrează, cu mici oscilaţii. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a recunoscut că era afectată când diverse persoane o criticau pentru silueta pe care o avea în trecut.

(CITEȘTE ȘI: ”BRAVO, AI STIL!” CĂTĂLIN BOTEZATU, RALUCA BĂDULESCU ȘI MAURICE MUNTEANU, LA MASA JURIULUI: ”SĂ ÎȘI ASUME BĂTĂLIA PÂNĂ LA CAPĂT”)

Eu nu prea pun la suflet răutățile, dar v-aș minți să spun că, de-a lungul timpului, criticile la adresa mea în ceea ce privește kilogramele pe care le aveam nu mă afectau. Dar nu atât de mult încât să îmi dea peste cap viața. Îi sfătuiesc pe toți cei care se regăsesc în această bătălie cu kilogramele în plus să nu pună la suflet răutățile pentru că nimeni nu este în măsură să judece. Noi știm mai bine ce ne face fericiți, cum să ne trăim viața, iar lucrurile frumoase vin de la noi, schimbarea vine odată cu noi”, a spus Raluca Bădulescu potrivit libertatea.ro.

“După operație, am învățat să mănânc puțin și des!”

După ce a slăbit, Raluca Bădulescu a precizat că nu a devenit “sclava cântarului”, însă a devenit mai atentă cu alimentația.

Operația de micșorare a stomacului la care am apelat cu ani în urmă a făcut minuni în ceea ce mă privește, pentru că m-a disciplinat. Am învățat să mănânc puțin și des, sunt pofticioasă, așa că nu mă pot abține. Nu mă pot dezlipi de dulciuri, îmi plac foarte mult. Nu trece o zi din viața mea în care să nu consum ceva dulce, dar cu moderație. Nu sunt adepta regimurilor alimentare stricte pentru că eu cred că nu te poți abține o viață întreagă de la a mânca ceea ce poftești.

De aceea, am învățat să mănânc puțin și des, îmi fac pofetele, dar, în același timp, nu mănânc toată prăjitura, ci doar gust din ea. Acest mod de viață se poate adopta de către oricine. Să gustăm din tot ceea ce ne place, fără rețineri, pentru că acest lucru poate duce la o frustare. Nu sunt o persoană activă, dar îmi propun asta”, a mai spus jurata de la “Bravo, ai stil”.

(VEZI AICI: NU FACE PLAJĂ PE LITORALUL ROMÂNESC SĂ NU O VADĂ ROMÂNII. ȘOCANT CUM ARATĂ RALUCA BĂDULESCU ÎN COSTUM DE BAIE)

Citește și...