Raluca de la Bambi, prânz copios direct pe șezlong

Publicat: 05/09/2018 | 22:21

De ceva vreme, Raluca Tănase pare să fie mai fericită ca niciodată. Colaborările pe care le are împreună cu sora ei merg ca pe roate, iar noul ei iubit are grijă de ea ca de o prințesă. Cei doi au petrecut un weekend romantic pe litoral, iar Emil i-a făcut toate poftele.  (Castiga acum 5.000$ lunar!)

Ca în poveștile cu prințese, așa pare că trăiește acum micuța Raluca de la Bambi, cum o știe o lume întreagă. Nu a avut ea un noroc foarte mare în dragoste până acum, dar de aproape un an de zile, de când l-a cunoscut pe Emil, radiază de fericire. (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!) 

Tânărul de om de afaceri, despre care Raluca nu vrea să vorbească foarte mult, este foarte atentă cu ea, chiar dacă la evenimentele mondene la care o însoțește preferă să rămână în umbra reflectoarelor.

„Suntem la încept de drum şi din acest motiv nu am dorit să fac publică relaţia. Iubesc şi sunt fericită, e tot ce pot să vă spun acum”, a declarat Raluca Tănase la un eveniment la care au fost prezenți amândoi.

(Vezi și RALUCA DE LA „BAMBI”, CU BRANULĂ ÎN MÂNĂ ÎN CABINETUL MEDICULUI)

Asta nu înseamnă că cei doi se ascund. Nici vorbă! Dovada o face și escapada recentă pe care au avut-o pe litoral. După o sesiune de plajă, Ralucăi i s-a făcut foame, iar Emil i-a adus de la un restaurant o farfurie plină din care blonda a înfulecat fără nicio grijă, pentru că silueta îi permite.

În timp ce Raluca mânca, Emil privea în zare, zâmbind, probabil la vreo scenă amuzantă de pe plajă. Însă nu a deranjat-o pe iubita lui cu detalii.

După ce a terminat de mâncat, blonda s-a ridicat de pe șezlong și a putut fi văzută în toată splendoarea, într-un costum de baie roșu, super sexy. A vrut să pună un rest de bani în geanta de plajă și să-și ia un pareo pe deasupra.

(Citește și: RALUCA TĂNASE I-A ÎNNEBUNIT PE ARABI)

Surorile Bambi s-au reinventat

Raluca şi Denisa Tănase au format trupa „Bambi” în decembrie 1999. În august 2000, formaţia celor două surori a lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, care a devenit hit. De atunci, cele două surori s-au reinventat şi au încercat să nu părăsească topurile muzicale.

De câteva săptămâni, Denisa are un nou iubit şi iată că acum şi sora ei şi-a făcut o nouă relaţie. Denisa şi iubitul ei formează un cuplu dinainte de Crăciun. Mircea Brânzei este un tânăr afacerist. El are mai multe centre de înfrumuseţare şi săli de sport moderne în Capitală. Raluca de la „Bambi” a mai avut o relaţie de lungă durată cu fostul fotbalist Nicolae Mitea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...