Raluca Podea s-a logodit! După nuntă, se înrudește oficial cu Pepe

Publicat: 06/06/2018 | 11:53

Gata, s-a spart în sfârșit ghinionul în dragoste pentru Raluca Podea! Fostul fotomodel a primit inelul de logodnă din partea bărbatului care o face fericită de ceva vreme. Vestea cea mare a fost făcută chiar de ea. Printre felicitări, unii dintre apropiați i-au cerut blondei invitații la nuntă. În ziua în care se va căsători cu alesul inimii sale, ea va intra în marea familie a lui Pepe. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Raluca Podea s-a lăsat stropită cu apă din cap până în picioare! S-a văzut totul prin maioul alb

“Cum așa?”, vă întrebați. E simplu! Cel care a cerut-o de soție este unul dintre verii primari ai soției lui Pepe. Florin Pastramă este directorul unei agenții imobiliare, la fel ca Bombo, fratele Ralucăi Pascu.

Citește și: Raluca Podea a fost înșelată înainte de nuntă: ”L-am blocat peste tot!”

Când a făcut mărturisirea, Raluca Podea a postat o imagine în care apare alături de logodnicul ei, care o ține de mână. Așezat la un pian, Florin Pastramă o privește cu multă iubire pe vedetă. Ea poartă o rochie elegantă albastră, cu o croială interesantă. Poza de album e însoțită de un mesaj în limba engleză: “Yes… (n.r.: Da)”, dar și două emoticoane: un inel și o inimă roșie. (Super oferte la accesorii gaming)

Un apropiat le-a făcut o urare prin care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Raluca Podea e însărcinată. Și asta pentru că a folosit sintagma “îngerașul vostru”. Totuși, mulți sunt de părere că acesta se referă la băiatul pe care vedeta îl are cu fostul soț.

“Felicitariii!!! Asteptam invitatia la nunta”, “Tot binele din lume… rebelule… magnifică.. .superbi la superlativ… tot binele și pentru îngerașul tău… (vostru)…👍👍👍❤❤❤💙💙💙💍💍💍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹”, “Felicitări! 10 + Acum trebuie sa-ti schimbi starea pe Facebook, Raluca Podea” sunt trei dintre mesajele primite de cuplu.

Citește și: Raluca Podea, goală într-un prosop de baie. Ipostaza în care a fost surprinsă i-a înnebunit pe bărbați

Raluca Podea, fost fotomodel

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaților. Diva este mama unui băieţel, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România.

Citește și...