Raluka, vedeta show-ului „Te cunosc de undeva” s-a despărțit de logodnic!

Publicat: 14/12/2018 | 22:47

Despărțire surprinzătoare în showbiz-ul românesc! Chiar înainte de Crăciun, Raluka, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, și bărbatul cu care s-a iubit mai bine de doi ani au pus capăt relației. (Cât câștigi dacă faci videochat?) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre decizia pe care a luat-o vedeta show-ului „Te cunosc de undeva”. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE!)

Cu toate că, în urmă cu câteva luni, declara că trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, Raluka a încheiat acest capitol din viața ei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), în urmă cu câteva zile, vedeta show-ului „Te cunosc de undeva” și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate. După o relație care a durat mai bine de doi ani, și pe care amândoi au trăit-o la intensitate maximă, vedeta Antenei 1 a redevenit o femeie liberă chiar înainte de sărbători. (NU RATA, AICI: DAN NEGRU, ”REGELE AUDIENȚELOR TV” DIN ROMÂNIA, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

”Raluka e singură. Din câte stiu eu, cei doi s-au despărțit de puțin timp. Acesta pare să fie motivul pentru care, Raluka a decis să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Este o femeie foarte discretă și a dorit ca despărțirea să se petreacă în liniște, fară prea mare tam-tram”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul vedetei de la Antena 1, una dintre câștigătoarele “Asia Express”.

Raluka s-a despărțit de iubit după o relație care a durat mai bine de doi ani

Și-a sacrificat adolescența pentru carieră

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, însă puţini ştiu că pentru asta cântăreaţa munceşte foarte mult, iar pentru a obţine performanţă a făcut un compromis uriaş. ”Nu am avut adolescenţă şi mi-am sacrificat această etapă din viaţa mea ca să pot să lucrez și să evoluez pe plan profesional”, a spus Raluka într-un interviu. (CITEȘTE ȘI: JURATA DE LA ”VOCEA” PROTV-ULUI ARE O SORĂ CELEBRĂ LA ANTENĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...