Raluka vrea să își uimească fanii! Vedeta și-a schimbat look-ul de sărbători! FOTO

Publicat: 27/12/2018 | 12:49

După ce a rămas singură de sărbători, Raluka pare să fie pusă pe fapte mari și vrea să își uimească admiratorii cu orice preț. De sărbători, vedeta a apelat la o schimbare de look. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase cu vedeta Antenei 1.(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-JUDOKA A ”CAZAT-O” LA MUNTE PE TOVARĂȘA LUI ALEX BODI, IAR LOGODNICA LUI A FĂCUT MEGA-SCANDAL! PREȚUL ÎMPĂCĂRII… O HAINĂ DE BLANĂ DE 7.000 DE EURO)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Raluka, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe scena muzicală românească, în momentul în care ieșea din unul din saloanele de înfrumusețare din București. Din câte se pare, de sărbători, cântăreața și-a dorit să își uimească admiratorii și fără să stea pe gânduri a apelat la o schimbare de look. După minute bune în care a avut parte de cele mai bune servicii pe care le oferă salonul cu pricina, Raluka a ieșit foarte încântată și cu un zâmbet larg, semn clar că totul a fost pe placul vedetei. (NU RATA, AICI: CELEBRUL ”TĂTIC AL MANELIȘTILOR” A ORBIT ÎN ÎNCHISOARE! AVEM AMĂNUNTE TERIFIANTE…)

Raluka și-a schimbat look-ul de sărbători

S-a despărți de iubit, înainte de Crăciun

Potrivit unei surseD.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro),în urmă cu câteva săptămâni, vedeta show-ului „Te cunosc de undeva” și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate. După o relație care a durat mai bine de doi ani, și pe care amândoi au trăit-o la intensitate maximă, vedeta Antenei 1 a redevenit o femeie liberă chiar înainte de sărbători.(NU RATA, AICI: RALUKA, VEDETA SHOW-ULUI „TE CUNOSC DE UNDEVA” S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNIC!)

”Raluka e singură. Din câte stiu eu, cei doi s-au despărțit de puțin timp. Acesta pare să fie motivul pentru care, Raluka a decis să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie.  Este o femeie foarte discretă și a dorit ca despărțirea să se petreacă în liniște, fară prea mare tam-tram”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul vedetei de la Antena 1, una dintre câștigătoarele „Asia Express”.

Citește și...