Ramona Olaru, mesaj curios după ce s-a despărțit din nou de Cuza: „Am tot trecut cu vederea…”

Publicat: 14/09/2020 | 18:42
Ramona Olaru, mesaj curios după ce s-a despărțit din nou de Cuza: „Am tot trecut cu vederea…”

Unul dintre cele mai neastâmpărate cupluri de la noi, Ramona de la Neatza și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit din nou, iar fanii se gândesc că ce doi se vor împăca din nou, așa cum i-au obișnuit.

După ultima ruptură, Ramona Olaru a postat un mesaj cu subînțeles, iar fanii s-au gândit imediat că îi este adresat fostului, deocamdată, iubit.

Citește și: Au făcut din viața lor o adevărată telenovelă. Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” și-au spus, din nou, adio

Așa cum lumea știe deja, Ramona și Cuza sunt așii despărțirilor. Zilele acestea, cei doi sunt din nou certați, iar mesajele cu subînțeles ale blondei de la Neatza confirmă despărțirea. „Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului”,  a fost mesajul postat de Ramona Olaru pe Instagram.

Ce s-a întâmplat în luna martie

În primăvară, mai exact în luna martie după o altă ceartă, Ramona l-a numit pe Cuza „bărbat de nimic”, iar într-un cerc de prieteni ar fi spus că e „nebun, gelos și posesiv”, după ce anterior el o ceruse de nevasta și ea acceptase.

„Am făcut o pasiune pentru ‘bărbații’ de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory în urmă cu câteva luni. În foarte scurt timp, însă, a revenit la sentimente mai bune și l-a reevaluat pe tânărul Cuza, primindu-l din nou în viața. Pentru trei luni, însă, pentru că ulterior s-au despărțit din nou.

Ramona Olaru este căsătorită de 5 ani

Frumoasa asitentă TV are însă un secret. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani, iar în ultimii trei ani este chiar căsătorită! A avut şi mari planuri pentru a deveni mamă, însă se pare că barza a cam ocolit-o.

Nu rata: Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat din nou! Cei doi au petrecut un weekend la mare și au uitat de neînțelegeri

Ramona Olaru a dezvăluit de ce îşi ţine relaţia departe de camerele de filmat. „De 5 ani, sunt căsătorită de 3 ani aproape..cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…heeeei, hai să ne distrăm, iar el e aşa, nu vreau, stai departe de mine. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, a spus ea pentru Viva.ro.