Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit din nou. Asistenta TV l-a făcut praf pe cântăreț în public: ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”

Autor: L.N.
Publicat: 21/05/2020 | 13:44
Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit din nou. Asistenta TV l-a făcut praf pe cântăreț în public: ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”

Dragoste cu năbădăi între tânărul Cuza de la Noaptea Târziu și frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru. Cei doi și-au spus din nou adio ieri, după ce în urmă cu câteva săptămâni se împăcaseră.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, anunța într-o postare că relația sa cu Cuza de la Noaptea Târziu s-a terminat, însă la scurt timp s-au afișat din nou împreună și parcă mai fericiți ca niciodată.

CITEȘTE ȘI: Perioada de izolare și-a spus cuvântul, iar Gina Pistol a cedat: ”Îmi țin respirația, nu mai suport mirosul…”

Recent, însă, șatena a ținut să precizeze fanilor cât de dezamăgiă este de alegerile ei în viață. Astfel, un mesaj spus pe social media l-a pus într-o lumină destul de rea pe carismaticul cântăreț cu care a format un cuplu aproximativ doi ani.

”Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory.

CITEȘTE ȘI: Cine este mai fericit acum? Bianca Drăgușanu are un nou look după despărțire, iar Alex Bodi a făcut și el o schimbare majoră. Ce își transmit indirect cei doi foști soți

Mai mult de atât, semnele despărțirii par a fi și mai evidente, deoarece atât Cuza cât și Ramona Olaru nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, însă în urmă cu o seară nu prevestea nimic cea ce urma să se întâmple, deoarece aceștia au fost împreună, iar tânărul artist chiar i-a dat tag asistentei într-o postare pe InstaStory.

Citește și...