Când s-ar fi produs de fapt ruptura dintre Anca Țurcașiu și soțul ei

Publicat: 21/07/2020 | 18:57

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a anunțat, luni seară, că a divorțat. Artista a fost căsătorită 22 de ani cu George Cristian, de profesie medic stomatolog.

Primele semne de întrebare legate de problemele Ancăi au apărut însă din luna mai. Atunci, vedeta posta un mesaj ciudat, alături de o poză cu fiul ei.

Anca Țurcașiu și soțul ei

(Citește și: Anca Țurcașiu a ascuns până în ultima clipă problemele din mariajul cu medicul Cristian Georgescu: “E foarte ușor să renunți la o relație…”)

La momentul respectiv, multe persoane au început să își facă griji că tânărul chiar ar fi putut păți ceva. De fapt, cel mai probabil, Anca Țurcașiu vorbea de separare.  „Să credem că totul va fi bine, că nimic nu e întâmplător, că cineva are grijă de noi undeva acolo sus! Va fi bine!”, scria cântăreața în mesajul care a fost șters ulterior.

Totul despre divorțul Ancăi Țurcașiu

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!”, a scris vedeta într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Totodată, Anca Țurcașiu a spus că nu are niciun regret, dar și că merge mai departe „cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!”

(Nu rata: Prima reacție a lui Cristian Țânțăreanu, după ce Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de soțul său: „O dată vede nașul p**a finei”)

„Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită!

Anca Țurcașiu și-a anunțat divorțul pe Facebook

Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a mai spus ea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.