Răsturnare de situație în cazul Iuliei, adolescenta de 15 ani înjunghiată mortal în Germania. Cine este, de fapt, fostul iubit, și ce au declarat părinții ei

Publicat: 13/06/2018 | 12:56

La câteva ore după ce s-a aflat că polițiștii germani l-au încătușat pe criminalul Iuliei Răducu, au fost făcute publice informații sfâșietoare despre acesta. Părinții adolescentei sunt încă în stare de șoc și nu le vină să creadă că trebuie să își înmormânteze fiica la o vârstă atât de fragedă. Ei și-au găsit cu greu cuvintele într-un interviu emoționant. (Super oferte la accesorii gaming)

Suspectul principal în cazul morții Iuliei, fata de 15 ani înjunghiată mortal într-un parc din Germania, este Matyu K., un adolescent în vârstă de 17 ani, bulgar de origine, potrivit tabloidului Bild. Cei doi tineri au fost iubiți, însă victima s-ar fi despărţit de el de curând din cauza drogurilor, susțin părinții fetei.

“A fost împreună cu el aproape doi ani. S-au despărțit pentru că facea trafic cu droguri”, a povestit tatăl fetei, conform Pro TV.

Inițial, autoritățile din Germania îl suspectau pe tânărul cu care Iulia era de curând într-o relație, pentru că, se pare, că ar fi fost cu ea în parc în ziua oribilei crime.

Citește și: Noi informații în cazul morţii Iuliei, adolescenta de 15 ani înjunghiată într-un parc din Germania. Iubitul său e dispărut de 24 de ore

Potrivit presei germane, adolescentul s-a predat poliţiei, însoţit de un avocat. Matyu K. locuia împreună cu părinţii săi în Viersen şi, potrivit prietenilor Iulianei, dar pe care cunoscuții o numeau Iulia, ar fi avut o relaţie cu aceasta timp de peste doi ani.  Matyu se afla deja în atenţia poliţiei germane pentru trafic de droguri, furturi, atacuri şi conducerea unui vehicul fără permis. (Oferta speciala playstation)

Potrivit jurnaliștilor de la Bild, suspectul a publicat pe Facebook în februarie un mesaj, decoarat cu inimioare, în care o numea pe Iulia “singura (femeie) pentru el”.

Inițial, anchetatorii au reținut un turc în vârstă de 20 de ani, care a corespuns descrierilor făcute de oameni ai străzii aflați în parc. Bărbatul s-a predat de teamă, el având antecedente de violenţe. În urma audierilor, anchetatorii nu au găsit nicio legătură între el şi crimă.

Citește și...