Răsturnare de situație în cazul morții lui Verne Troyer. Polițiștii au stabilit că actorul s-a sinucis

Publicat: 11/10/2018 | 12:20

Decesul actorului care a dat viață personajului Mini-Me din seria de filme  “Austin Powers” a fost provocat de abuzul de alcool, iar poliția a stabilit oficial că acesta s-a sinucis, potrivit tmz.com. Vă reamintim că regretatul star de la Hollywood a încetat din viață pe21 aprilie, actorul a murit, la vârsta de 49 de ani.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Verne Troyer. Polițiștii au stabilit că actorul s-a sinucis

În urmă cu câteva ore, poliția a dat publicității un raport oficial în care se arată că actorul s-a sinucis.

Citește și: Actorul Verne Troyer a murit, la vârsta de 49 de ani! Mini Me din filmul ”Austin Powers” suferea de depresie

Presa internațională a reamintit că pe 2 aprilie, actorul a fost transportat la spital cu o ambulanță, iar un purtător de cuvânt al Los Angeles Fire Department a declarat la momentul respectiv pentru site-ul de știri TheWrap că la linia de urgență a fost raportat, de la locuința lui Troyer din Hollywood, un caz de “presupusă otrăvire/ intoxicare”.

Anul trecut, în aprilie, Troyer a fost spitalizat din cauza dependenței de alcool, despre care a și vorbit public ulterior.Verne Troyer suferea de nanism provocat de acondroplazie și, cu o înălțime de 81 de centimetri, era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

Troyer a devenit celebru pentru rolurile Mini-Me din seria “Austin Powers”, precum și Griphook din primul film al francizei Harry Potter, “Harry Potter și piatra filozofală” (2001).

Citește și...