Răsturnare de situație în dosarul lui Victor Slav. “Și-a recăpătat permisul de conducere și…”

Publicat: 31/05/2020 | 00:08

Lovitură de teatru în cazul dosarului de consum de stupefiante deschis pe numele lui Victor Slav. După mai bine de jumătate de an, fostului prezentator TV i s-ar fi restituit permisul auto, iar lucrurile par să se îndrepte acum împotriva acuzatorilor săi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

În toamna anului trecut, întreg showbiz-ul s-a cutremurat după ce pe numele lui Victor Slav s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența substanțelor interzise.

Fostul prezentator TV a fost oprit de oamenii legii, la un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești. În urma verificării cu ”Drug Test-ul”, care ar fi indicat că vedeta consumase cannabis, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU VICTOR SLAV ȘI NOUA IUBITĂ + CÂINELE, LA PLIMBARE CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE)

„Vrea să deschidă și o acțiune în instanță”

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de cazul fostului prezentator de la Kanal D. Sigur pe el că nu a consumat niciun fel de substanțe, Victor Slav a mers până-n pânzele albe pentru a-și face dreptate. Fostul soț al Biancăi ar fi făcut tot ce i-a stat în putință pentru a demonstra că este nevinovat.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după multe luni de ”luptă” acerbă, Victor Slav a reușit să demonstreze faptul că ”Drug Test-ul” a avut un rezultat eronat în cazul lui. Astfel, fostul prezentator de la Kanal D și-a recuperat permisul de conducere. Cu toate că a scăpat de urmărirea penală, Victor Slav se pare că nu se oprește aici. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar urma să intenteze și un proces împotriva autorităților. (NU RATA: SLAV ȘI CAZACU ȘI-AU ÎNCERCAT NOROCUL LA PUȘTOAICE! LE-AU ADEMENIT CU…)

”Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de «Drug Test». A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permis de conducere. Din câte știu, vrea să deschidă și o acțiune în instanță. Nu cred că o să lase lucrurile așa. A fost acuzat pe nedrept”, a dezvăluit un apropiat al acestuia.

Lovitură de teatru în cazul lui Victor Slav

Primele declarații despre iubita lui!

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”a declarat Victor Slav, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Victor Slav și-a recuperat permisul de conducere

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, actorul a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman, dar și vocea lui Jim Porter din „Tarzan 3D”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...