Răzvan Ciobanu, asasinat? Ar fi avut datorii la clanuri interlope! Filmul evenimentelor

Publicat: 04/05/2019 | 14:45

Au ieșit la iveală detalii uluitoare din noaptea în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. O nouă ipoteză în cazul morții designerului a stârnit un val de controverse.

Potrivit spynews.ro,  Răzvan Ciobanu ar fi fost urmărit de două clanuri interlope. Unul dintre aceste clanuri ar fi fost din Bucureşti, iar altul din Constanţa. Designerul le-ar fi datorat acestora bani, astfel că unii dintre membrii clanurilor i-ar fi spart casa, sâmbătă noaptea. (CITEȘTE ȘI: ”AU APĂRUT 4 FILMĂRI CU RĂZVAN CIOBANU PE CARE SE MAI VEDE O PERSOANĂ ÎN MAȘINĂ” RĂSTURNARE DE SITUAȚIE)

În ultimele imagini apărute cu Răzvan Ciobanu în viață se putea observa că designerul era îngândurat și panicat. Și asta din cauză că ar fi fost căutat de interlopi. De altfel, Răzvan Ciobanu ar fi fost urmărit de o maşină cu puţin timp înainte să facă accident. Iar, în maşină, alături de el, s-ar mai fi aflat o persoană, care ar fi fost la volan. Şoferul, însă, ar fi sărit din maşină, în timpul urmăririi.

Autovehiculul ar fi mers în linie dreaptă, după ce ar fi fost ghidat de pilotul automat, iar celelalte urme care s-au văzut pe câmp ar fi fost făcute de maşina care l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu, în momentul în care ar fi întors pentru a fugi.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

 

Citește și...