Răzvan Ciobanu voia să se reinventeze în 2019. Înainte de accident, designerul a făcut o ședință foto șocantă

Publicat: 05/05/2019 | 16:21

Răzvan Ciobanu voia să se reinventeze în 2019. Înainte de accident, designerul a făcut o ședință foto șocantă. 

Răzvan Ciobanu voia să se reinventeze în 2019 și să-și facă, din nou, intrarea în modă după ani buni de pauză. Potrivit wowbiz.ro, la începutul anului designerul a făcut o ședință foto șocantă cu un model. Răzvan Ciobanu a pozat nud alături de un alt bărbat căruia nu i se vede chipul, iar ședința foto urma să apară pe piață după ce colecția sa de haine era gata. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CUM A FOST GĂSIT RĂZVAN CIOBANU DE ECHIPAJUL SMURD: ”ERA ÎNCLEȘTAT, ERA ȚEAPĂN…”)

 ”Voia să își lanseze colecția odată cu expoziția foto. De altfel, una dintre fotografii devenise tablou în casa lui, era încântat de rezultatul fotografiilor. Zicea că i se potrivește la fix, chiar dacă era șocantă”, conform unor surse de la wowbiz.ro.

Ședință foto Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...