Răzvan, declarații haioase despre ”nunta” lui Dani: ”El și-a găsit nașul… Sunt nașul lui de 36 de ani!”

Publicat: 13/07/2019 | 22:21

După ce, zilele trecute, zvonul conform căruia simpaticul Dani Oțil ar urma să se căsătorească cu sexoasa Gabriela Prisăcariu a pus pe jar showbiz-ul, colegul de platou al matinalului de la Antenă a făcut declarații haioase despre ”nuntă”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile spumoase ale lui Răzvan Simion. (CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI 1 ȘI ”FRATELE” LUI AU PLĂTIT CU BANCNOTE DE 50 € CONTRAFĂCUTE PENTRU SEX ÎNTR-UN BORDEL DE LÂNGĂ CATEDRALĂ)

În urmă cu câteva zile, întrega lume mondenă „s-a activat” după ce actorul Mihai Bobonete i-a răspuns lui Dani Oțil, pe un site de socializare folosind cuvintele ”Mulțumesc, finule!”. (NU RATA: IMAGINI NECENZURATE CU CEL MAI BOMBAT FUND DIN SHOWBIZ. SEXOASA A PLĂTIT 5.000 € CA SĂ ARATE AȘA!)

Zilele trecute, la cel mai recent eveniment monden care s-a desfășurat în Capitală, Răzvan, colegul de platou al lui Dani, a vorbit în stilul caracteristic despre ”nunta” prietenului său.

”Se însoară Dani! Întrebarea e cât se pune la plic? (…) Vreau să salut faptul că s-a făcut o știre în ziar dintr-un comentariu. Aștept momentul în care o să apară o știre dintr-un simplu like sau doar când o să deschid Instagram-ul, dar vreau știri și despre mine. Săptămâna viitoare o să-i comentez și eu la o poză ca să dăm de înțeles că o să facem nunta deodată. Toată lumea știe că noi suntem bănățeni și nu vrem să chemăm lumea de două ori. (…) Eu sunt nașul de 36 de ani… El și-a găsit nașul”, a declarat Răzvan Simion, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Răzvan, declarații haioase despre ”nunta” lui Dani

Frumoasa iubită a lui Dani Oțil, admirată și contestată

Gabriela, în vârstă de 26 de ani, absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat, în 2015, concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Are un trup fără cusur, umeri drepţi, picioare lungi şi un fund bombat de braziliancă, pentru care alte femei trebuie să recurgă la operaţii.

Gabriela Prisăcariu a fost una dintre cele mai admirate, dar și controversate concurente de la Supermodels by Cătălin Botezatu. Deși a fost remarcată de la început pentru frumusețea ei, Gabriela și-a atras destule antipatii.

“Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, așa că, înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, spunea tânăra despre bărbați în urmă cu ceva timp.

Dani Oțil și frumoasa lui iubită

Răzvan Simion a divorțat în urmă cu patru ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de soția sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Actuala lui parteneră, Lidia Buble, este din Deva, are 10 frați şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relația cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional. (NU RATA: AVEM DOVADA CĂ RĂZVAN SIMION NU E DELOC FIDEL! PREZENTATORUL DE LA ANTENA 1 UNA DECLARĂ LA TV, ALTA ESTE REALITATEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...