Răzvan Fodor, despre cum și-a înfruntat boala în competiția Asia Express: ”Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine”

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 15:24
Răzvan Fodor, despre cum și-a înfruntat boala în competiția Asia Express: ”Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt unii dintre cei mai puternici concurenți din Asia Express. Puțini știu, însă, că vedetele au muncit din greu, uneori chiar și-au înfruntat propriile afecțiuni pentru a străbate Drumul Comorilor. Răzvan Fodor a vorbit despre boala de care suferă și cu care s-a luptat pe tot parcursul competiției din Asia.

Răzvan Fodor suferă de astm, iar de multe ori, în unele probe, vedeta a fost într-un pericol direct din cauza acestei afecțiuni.

Norocul concurentului a fost că în Asia Express existau medici care îi monitorizau în permanență starea de sănătate.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram.

Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a spus Răzvan, potrivit Spynews.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, mesaj emoționant pe Instagram, în plin scandal cu George Burcea. “Dragostea de mamă este infinită. Îmi doresc ca Ella și Clara să…”

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor.