Răzvan Simion e istorie! Lidia Buble a fost surprinsă acasă la un celebru cântăreț de la noi

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 09:17
Răzvan Simion e istorie! Lidia Buble a fost surprinsă acasă la un celebru cântăreț de la noi

Au trecut 3 luni de când Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu și se pare că artista l-a dat uitării pe prezentatorul de la Neatza. De curând, aceasta a fost văzută în compania unui celebru artist de la noi, în oraș, însă drumurile nu li s-au separat nici după ce au luat prânzul împreună.

Lidia Buble a fost surprinsă  în compania unui celebru artist de la noi. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem cp este vorba de nimeni altul decât Costi Ioniță, cel alături de care blondina a colaborat în urmă cu câteva luni, atunci când a lansat hit-ul „La Luna”, care s-a bucurat de un real succes.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Lidia Buble și Costi Ioniță s-au văzut în oraș, acolo unde au luat masa împreună. Cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt, au zâmbit și se pare că între ei lucrurile nu s-au încheiat nici după masă, căci au plecat împreună, de braț, spre mașini.

Pe drumul spre autoturisme, Lidia Buble a atras privirile tuturor cu ținuta ei sumară, așa că nu este de mirare faptul că lui Costi Ioniță tare i-a mai plăcut să meargă cu artista la braț..

Lidia Buble a „aterizat” direct acasă la Costi Ioniță

Cei doi au ajuns la autoturismele lor și au plecat separat, însă Lidia Buble nu s-a grăbit deloc să ajungă acasă. Din contră, artista a „aterizat” acasă la Costi Ioniță, iar artistul a fost extrem de încântat să o revadă pe blondină, căci o aștepta în poartă, mai notează sursa citată.

Este foarte posibil ca între cei doi să mai urmeze o altă colaborare muzicală, iar Lidia Buble să pregătească un nou proiect. Sau poate se înfiripă ceva între cei doi artiști, iar aceștia vor ajunge să formeze cel mai nou și inedit cuplu din peisajul monden.