Reacția fabuloasă a lui Cristi Mitrea după ce Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: “El a pupat mai multe p#&! decât oricine”

Publicat: 20/06/2018 | 11:09

Cristi Mitrea a transmis un mesaj acid la adresa lui Victor Slav, care a pus punct relației cu Bianca Drăgușanu, informație prezentată în exclusivitate weekend-ul trecut de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. La scurt timp după ce a făcut postarea pe o rețea de socializare, luptătorul de MMA a decis să o șteargă, însă gândurile exprimate în public au ajuns în redacția tabloidului Cancan. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Victor Slav: ”Între noi dispăruse chimia”

Cristi  Mitrea, mesaj acid la adresa lui Victor Slav după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Cristi Mitrea e cunoscut pentru atitudinea sa vulcanică, iar în această dimineață, sportivul a avut o reacție fabuloasă în legătură cu despărțirea anului în showbiz-ul mioritic. El a mărturisit într-un mesaj făcut public că ar fi dispus să-i scrie o odă prezentatorului TV de la Kanal D, care moderează emisiunea “Wowbiz”alături de mama fiului său, Andreea Mantea. Luptătorul MMA îl atacă pe Victor Slav folosind la un moment dat cuvinte care nu pot fi reproduse.

“Îmi vine să-i scriu o odă lui Victoraș!! Atât de naiv, atât de credul, atât de visător… Mi-e milă efectiv de el și de mama lui :)) Doamne! Toți am pupat, dar el a pupat mai multe p#&! decât oricine :)))

P.S.: eu măcar n-am pupat din alte țări. Omu’ are mapamondul în colțul gurii”, a scris luptătorul de MMA pe pagina lui de Facebook.

În prezent, Bianca Drăgușanu încearcă să își refacă viața în brațele milionarului Tristan Tate.

Citește și: E ”prințișorul videochaturilor”!

Știre în curs de actualizare.

 

 

Citește și...