Reacția mamei lui Giani Kiriță, după ce fiul ei și Roxana Vancea și-au aruncat cuvinte grele

Publicat: 24/10/2018 | 08:52

Giani Kiriță și Roxana Vancea și-au adresat cuvinte grele la Exatlon, ea i-a reproşat că au ajuns la baracă din cauza lui şi a presiunii pe care o pune pe Faimoşi. De cealaltă parte, el spune că vedeta nu ar fi trebuit să intre pe traseu dacă nu se simţea în stare.

 Giani e antrenor. Ei ar fi trebuit să îl asculte. Roxana e tare în gură. Ea s-a dus să se distreze? Să se ducă în club dacă vrea să se distreze”, a spus mama lui Giani Kiriţă.

Angela David, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei, i-a luat apărearea Faimoasei: Giani, care e un golan, ştie foarte bine că fata aia nu poate să dea cu pucurile şi ştia că e spre binele echipei să nu intre. Şi ştie şi ea, e conştientă de asta şi totuşi a riscat binele echipei şi a spus, neanunţându-i pe ceilalţi, că vrea să joace şi a costat toată echipa victoria”.

Cred ca ea nu a vrut să fie privită ca o persoană care renunţă. Roxana nu vrea să fie în centrul atenţiei. (…) Ea când voia să spună ceva era întreruptă de Gaiani. Reacţia lui l-a şocat şi ea s-a blocat. Nici el nu a venit să repare situaţia şi să îşi ceară scuze”, a spus prietena Roxanei.

Eu nu o văd blocată pe Vancea. Vorbeşte nonstop, a replicat doamna Kiriţă.

Roxana Vancea și Giani Kiriță au avut un schimb dur de replici

Roxanei aproape i-au dat lacrimile, după cearta cu fostul fotbalist al lui Dinamo București.

”Trebuie să strângeţi rândurile. Asta e, mai greşesc, nu pot să am şi facultate, să fiu şi sportiv de performanţă, să fiu şi şmecher, să fiu şi de stradă şi de şcoală, înţelgi, domnişoara Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg ”vagabonţismele” astea cu mine. Eu sunt altceva. păi ”vagabonţisme”, ţi-am spus că nu hotărăşti tu! Tu vezi-ţi de treaba ta şi adu puncte. De unde ştii tu ce simte el, mă?”, a spus Giani Kiriţă, care era negru de supărare. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DIANA SENTEȘ DESPRE ÎNLOCUITOAREA EI DE LA EXATLON, MĂDĂLINA LINGURARU: “POŢI SĂ TE MÂNDREŞTI ÎN MOMENTUL ÎN CARE…“)

”Pentru că eu sunt cu el în echipă de o lună şi o să vorbesc că îi ştiu reacţiile”, a răspuns imediat Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. ”Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să luopt şi când pierd, vreau să ies cu capul sus. Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă >. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”,,hi,hi,> a replicat imediat Giani Kiriţă. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 17 OCTOMBRIE. CE LE-A TRANSMIS MĂDĂLINA LINGURARU NOILOR SĂI COLEGI)

”Nu trebuie să vii la mine să urlii în faţa mea. Nu am luat o decizie pentru el”, a spus, cu lacrimi în ochi, Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. Giani Kiriţă a avut un atac și asupra lui Ciprian Silaşi, adversarul lui: ”Să-l văd pe lăutarul ăla, cu moţul ăla în cap, că râde de mine! Mă duc şi-i bat şi cu orice”.

Citește și...