“Regele barbutului” a făcut pace cu Adrian Minune. “Ne-am pupat și am băut până…”

Publicat: 03/07/2020 | 23:20

Împăcarea anului s-a produs! Ion Pârnică, cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, și celebrul Adrian Minune și-au dat mâna și au reluat legătura. “Minunea” a avut loc la o nuntă, unde cei doi au fost invitați, ocazie cu care au îngropat securea războiului. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate toate detaliile, dar și declarații în premieră.

(VEZI AICI: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

Ion Pârnică este cunoscut drept “tăticul maneliştilor”, fiindcă ar fi lansat multe nume grele, precum Jean de la Craiova sau Adi Minune. Ultimul a filmat, de altfel, în fața și în interiorul vilei din zona Titan pe care “Oneață” o deține și primul videoclip, “Of, viața mea!”, în anul 2000. Însă, la finalul anului trecut, între “Regele barbutului” și artist a izbucnit un conflict. La mijloc ar fi vorba de o femeie, pe care cântărețul de muzică de petrecere i-ar fi “furat-o”.

„Regele barbutului”, alături de Oana, pe care i-ar fi „furat-o” Adrian Minune

Ion Pârnică: “Ne-am întâlnit la o nuntă, ne-am pupat și…”

În ultimele luni, între Ion Pârnică și Adrian Minune au existat mai multe schimburi dure de replici. Manelistul l-a numit “prăduitor”, susținând că “Oneață” l-a dat pe mâna procurorilor, în timp ce “Regele barbutului” l-a acuzat pe artist că „i-a săpat groapa” și că i-ar fi „furat-o” pe tânăra Oana. Nimeni nu anticipa o împăcare între ei, având în vedere că „războiul” a continuat, iar acuzațiile de fiecare parte au fost extrem de dure.

(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU AVENTADOR-UL DE 400.000 € AL LUI ADRIAN MINUNE)

Suprinzător, minunea s-a întâmplat! CANCAN.RO a aflat că Ion Pârnică și Adrian Minune au făcut pace. Recent, s-au întâlnit la o nuntă, s-au așezat la masă și și-au rezolvat problemele. În prezent, sunt din nou prieteni, după ce au avut puterea să lase în urmă replicile din trecut.

Ne-am întâlnit la o nuntă vinerea trecută, am discutat, ne-am pupat și am băut până dimineață. Suntem iar frați, am rezolvat problema”, s-a confesat “Regele barbutului” apropiaților.

Aceasta este, cu siguranță, împăcarea anului dacă ținem cont că între Ion Pârnică și Adrian Minune a existat un conflict dur, iar persoanele din anturajul lor erau sceptice că cei doi vor îngropa, într-un final, securea războiului. De precizat că relația dintre cei doi s-a stricat și mai mult în noiembrie 2019, când „Oneață” a fost ”măcelărit” la un botez unde Adrian Minune a fost naș.

Adrian Minune și Ion Pârnică sunt din nou buni prieteni

(NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

L-a înnebunit pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, cu siguranță, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă. “Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazinou de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

(VEZI AICI: PARTY CU MARIACHI ȘI CARAVANĂ DE ȘAMPANIE LA ZIUA FIICEI LUI ADI MINUNE)

Cine este Adrian Minune

Născut pe 24 septembrie 1974, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Adrian Simionescu este un cunoscut cântăreț de manele și muzică lăutărească. Adrian Copilul Minune, Adi de Vito și Adrian Minune sunt cele trei nume de scenă pe care le-a avut până acum. A jucat în două filme, Gadjo dilo (1997) și Furia (2002). A fost consilier local al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, poziție din care a demisionat pe 20 aprilie 2011.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.