“Regele diamantelor” a depăşit capitolul “Bravo, ai stil!”. A împărțit o bere la draft, pe șezlong, cu…

Publicat: 31/08/2020 | 23:29

”Regele diamantelor” a „abandonat-o” pe fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”. Celebrul bijutier se pare că a dat-o uitării pe Letiția și s-a anturat cu o altă sexy-brunetă pe litoral. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Huseyin Kara pe o renumită plajă din zona de nord a stațiunii Mamaia, unde afaceristul a petrecut în compania unei brunete sexy. (CITEȘTE ȘI: LETIȚIA ARE STIL! CUM L-A CUCERIT PE “REGELE DIAMANTELOR”. CINĂ ROMANTICĂ, ÎMBRĂȚIȘĂRI TANDRE, SĂRUTURI ÎN RAFALE ȘI…)

Din câte se pare, cel supranumit ”Regele diamantelor” a dat-o deja uitării pe Letiția de la ”Bravo, ai stil!”.  La scurt timp după ce a scos-o la o cină romantică pe fosta concurentă a show-ului de modă, Huseyin Kara a trecut mai departe și a ales să meargă la mare alături de bruneta care nu pare să aibă aere de divă.

Chiar dacă a petrecut în compania unuia dintre cei mai cunoscuți bijutieri din Capitală, tânăra nu a ezitat să împartă cu el o bere la draft, servită într-un pahar de plastic. O dovadă în plus că nu toate femeile cu pretenții strâmbă din nas dacă n-au parte de o ”piramidă” corespunzătoare în Nuba sau LOFT. (NU RATA: FOSTA CONCURENTĂ DE LA “BRAVO, AI STIL!” S-A VINDECAT DUPĂ DESPĂRȚIREA DE ITALIAN. AM FILMAT-O LA MARE, FLANCATĂ DE DOI MASCULI, ÎN TIMP CE…)

”Regele diamantelor” și sexy-bruneta au împărțit o bere la draft pe șezlong

Într-o atmosferă extrem de relaxantă, ”Regele diamantelor” și sexy-bruneta au stat la discuții pe șezlong, au împărțit, în tihnă, paharul de bere și l-au „asezonat” cu câte o țigară. (CITEȘTE AICI: MARISA PALOMA S-A LOGODIT! CÂȘTIGĂTOAREA SEZONULUI 2 AL EMISIUNII „BRAVO, AI STIL!” ESTE ÎN CULMEA FERICIRII. „NU MI-A VENIT SĂ CRED”)

”Regele Diamantelor” a petrecut cu o brunetă pe o plajă din Mamaia

Cină romantică pe Kiseleff!

Așa cum v-am relatat pe larg, în urmă cu câteva zile, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Letiția de la ”Bravo, ai stil!” și pe Huseyin Kara,  proprietarul unui renumit magazin de bijuterii de lux din București, în timp ce ieșeau dintr-un celebru restaurant situat pe Bulevardul Kiseleff.

Letiția de la ”Bravo, ai stil”, la brațul lui Huseyin Kara
Letiția de la ”Bravo, ai stil”, la brațul lui Huseyin Kara

Asemenea unor adolescenți la prima întâlnire – iar imaginile vorbesc de la sine – după cina romantică, cei doi au ieșit îmbrățișându-se din local. ”Regele diamantelor” părea de-a dreptul „răvășit” de sexoasa companioană și lăsa impresia că nu se poate dezlipi de ea. Letiția și Huseyin Kara s-au plimbat, romantic, până la mașina sexoasei brunete. După ce s-a descotorosit de servietă, ”Regele diamantelor”, pur și simplu, a asaltat-o pe companiana lui cu gesturi tandre. A fost o avalanșă de îmbrățișări romantice, urmată de rafale de săruturi senzuale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.