Renata Gheorghe a renunțat la inhibiții, dar și la haine! Imagini fierbinți cu bruneta

Publicat: 26/10/2018 | 23:04

Renata Gheorghe a renunțat la inhibiții, dar și la haine. Bruneta este protagonista unui videoclip în care și-a lăsat fanii mască cu aparițiile senzuale!

Renata Gheorghe a colaborta cu interpretul de muzică rap Costy la noua lui melodie lansată. Videoclipul prezintă povestea de viață reală a unei fete modeste care locuia împreună cu mama ei. Anturajul însă a făcut-o să ia niște decizii extrem de proaste. Protagonista pleacă într-un club din Malaga, acolo unde se angajează pe post de dansatoare. (CITEȘTE ȘI: RENATA, FILMATĂ TOPLESS ÎNTR-UN SALON DE TATUAJE… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Destinul îi aduce în viață un domn în vârstă cu care pleacă pentru a se realiza. Bărbatul însă o aduce înapoi în țară, spre stupoarea tinerei. Și asta nu e tot! El îi lasă și un plic cu bani pentru a-și putea achiziționa o locuință alături de mama ei. Lângă plic însă era și o fotografie cu fiica bărbatului care tocmai murise. Iar asemănarea dintre cele două tinere este extrem de izbitoare. Atunci și protagonista a înțeles ajutorul pe care l-a primit.

Însă ceea ce a atras atenția tuturor au fost aparițiile Renatei. Bruneta a renunțat la inhibiții, dar și la haine… iar imaginile cu ea în lenjerie intimă au pus pe jar suflarea masculină.

Renata își dorește un copil

Renata Gheorghe, ex-iubita lui Leo de la Strehaia și una dintre cele mai hot apariții de pe scena mondenă de la noi din țară, a făcut mărturisiri uluitoare. Fosta asistentă TV a vorbit în premieră despre familie și copii. Cu toate că nu are un iubit oficial, sexy-bruneta ne-a mărturisit că își dorește nespus de tare o fetiță. (VEZI ȘI: VIDEO / INTERVENŢIILE CHIRURGICALE AU SCHIMBAT-O RADICAL PE RENATA GHEORGHE! CUM ARATĂ ACUM BRUNETA! ULTIMA FOTOGRAFIE A EI ESTE GRĂITOARE)

”Odată cu înaintarea în vârstă mă gândesc din ce în ce mai des la o familie. Îmi doresc acest lucru, dar până acum nu am întâlnit bărbatul potrivit. Da, vreau copii. Mi-aș dori să fie fetiță. Este dorința mea cea mare. Dacă e să rămân însărcinată nu contează ce o să fie, important este să fie sănătos. Sper ca într-o bună zi să apară bărbatul potrivit și să îmi îndeplinesc această dorință”, a mărturisit ”Nucleara” Rentata, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Renata, decizie… dureroasă

În urmă cu câteva săptămâni, fosta asistentă TV a călcat pragul unui salon de tatuaje, pentru că i s-a pus ”pata” pe Medusa, un personaj mitologic pe care l-a vrut neapărat ”imprimat” pe trupul ei. Nu i-a fost deloc ușor, dar a îndurat, cu stoicism, chinurile. Nu mai puțin de șase ore a durat intervenția, timp în care Renata nu s-a mișcat de pe masa de ”operație”.(NU RATA DETALII ȘI IMAGINI EXCLUSIVE AICI)

”Tatuajul este cu Medusa, o zeiță care împietrea orice bărbat care o privea în ochi! Totul a durat șase ore, este făcut alb-negru. A fost foarte dureros, dar am rezistat”, a dezvăluit Renata, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.