Reporterul Acces Direct, detalii de ultim moment despre perioada de carantină. De ce a fost Radu Rotaru luat la rost: „Te crezi și tu vedetă…”

Autor:
Publicat: 09/08/2020 | 21:16
Reporterul Acces Direct, detalii de ultim moment despre perioada de carantină. De ce a fost Radu Rotaru luat la rost: „Te crezi și tu vedetă…”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că întreaga echipă a emisiunii Acces Direct a fost carantinată timp de 14 zile, din cauza cazurilor pozitive de COVID-19. Reporterul de la Antena 1, Radu Rotaru, a postat zilele trecute un mesaj pe rețelele de socializare, dar a sfârșit prin a fi luat la mișto de urmăritorii săi. 

Radu Rotaru este reporterul emisiunii Acces Direct și, spune el, prietenul Vulpiței și al lui Viorel. În toată perioada de carantină, Radu Rotaru a stat în contact permanent cu cei doi soți din Blăgești, dar și cu urmăritorii săi de pe rețeaua de socializare Instagram.

Reporterul special Acces Direct, luat la mișto pe Instagram

Zilele trecute, Radu Rotaru a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care le spunea oamenilor că perioada de carantină este aproape de sfârșit. O internaută l-a taxat grav și i-a spus că nu ar trebui să se creadă vedetă, din moment ce a devenit cunoscut odată cu „prietenia” dintre el și Vulpița.

„Au trecut 13 zile de izolare. Două teste PCR, ambele negative și un amalgam de stări. Am făcut sport în casă, m-am uitat la seriale, am citit și m-am rugat ca noi toți să fim bine. Revin după cele 14 zile de izolare cu un storytelling despre această perioadă, despre ce s-a întâmplat, dar și despre ce va urma. Până atunci vreau să vă mulțumesc că nu m-ați uitat și mi-ați scris zilnic. 🙏 Vă sunt recunoscător!
Lăsați-mi in comentarii întrebările voastre” a scris Radu Rotaru, în dreptul unei fotografii cu el.

„Acum te crezi si tu vedeta? Te-ai facut cunoscut pe spatele „Vulpitei”… Vai de tine!” i-a scris o internaută, reporterului Acces Direct. Răspunsul acestuia nu s-a lăsat așteptat.

„Nu am spus că sunt vedetă. Tu, de exemplu, de ce mă urmărești?” i-a replicat Radu Rotaru răutăcioasei, fără să stea pe gânduri.