Rezultatul autopsiei fotbalistului Ilie Balaci! Cauza morții

Autor: Angie Voicu
Publicat: 22/10/2018 | 15:10

S-a stabilit cauza morții lui Ilie Balaci! Autopsia a fost făcută luni (22 octombrie) la Institutul de Medicină Legală Dolj, iar rezultatele au fost transmise organelor de cercetare penală.

Principala cauză a decesului lui Ilie Balaci a fost infarctul miocardic acut, însoțit de insuficiență cardio-respiratorie, potrivit autopsiei. Directorul Serviciului Județean de Anbulanță Dolj, Cristian Gangioveanu, a declarat că infarctul miocardic a fost și principala suspiciune a medicilor de la Ambulanță, relatează Mediafax. În presă s-a vehiculat inișial că fosta legendă a fotbalului ar fi suferit un atac cerebral. (Nu rata Ilie Balaci și soția lui, Dana, poveste inedită de iubire)

Medicii de la Spitalul din Craiova au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean din Craiova, Cristina Geormăneanu. Ilie Balaci nu a mai ajuns la spital. (Citește și Ministerul Sănătății anchetează moartea lui Ilie Balaci. „Familia a ridicat suspiciuni…”)

Trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist de legendă a fost dus la Biserica „Sf. Ilie”, iar apoi familia îl va depune la Stadionul Universității Craiova, în după-amiaza zilei de luni (22 octombrie),

Cauza morții lui Ilie Balici. S-a deschis un dosar pentru moarte suspectă

A fost deschis un dosar de moarte suspectă a fost deschis în cazul morții lui Ilie Balaci. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a explicat pentru Mediafax că este necesară respectarea unor norme procedurale. (Vezi aici Mama lui Ilie Balaci a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte rostite de legendarul fotbalist)

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că a trimis corpul de control la Craiova, pentru a verifica modul exact în care a acționat ambulanța în cazul lui Ilie Balaci.

„Ilie Balaci este eroul nostru național și familia a ridicat niște suspiciuni legate de modul în care a acționat ambulanța. În aceste condiții, este de datoria noastră să verificăm exact ce s-a întâmplat acolo. Astfel, o echipă a Ministerului Sănătății, împreună cu reprezentanți ai Departamentul pentru Situații de Urgență se deplasează astăzi (luni, n.r) la Craiova pentru a putea verifica aceste lucruri. În maxim două zile (se va încheia ancheta, n.r.)”, spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru sursa citată. (Află aici Când va fi înmormântat Ilie Balaci)

PROGRAM FUNERALII ILIE BALACI

Luni, 22.10.2018
13.00 – depunerea trupului neînsuflețit la Biserica Sf. Ilie
17.00 – plecare spre Stadionul Ion Oblemenco
17.30 – depunere la Stadionul Ion Oblemenco
18.00 – slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei

Marți, 23.10.2018
09.00 – Depunerea trupului neînsuflețit pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
11.30 – Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei, pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
12.15 – Plecare spre Biserica Sf. Ilie
13.00 – Sosire Biserica Sf. Ilie – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei
14.00 – Plecare spre Cimitirul Sineasca

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Notă: Programul poate suferi modificări, care vor fi anunțate în timp util, a anunțat Primăria Craiova. (Citește și Pe cine a sunat Ilie Balaci cu câteva ore înainte să moară)