Robert Negoiță, scrisoare către Primarul General al Capitalei! „Vă aduc la cunoștință un fapt deosebit de grav…”

Autor:
Publicat: 28/07/2020 | 16:49
Robert Negoiță, scrisoare către Primarul General al Capitalei! „Vă aduc la cunoștință un fapt deosebit de grav…”

Robert Negoiță a luat atitudine în ceea ce privește lipsa apei calde din Sectorul 3 al Capitalei. Acesta i-a adresat o scrisoare Primarului General al Capitalei, în care îi aduce la cunoștință problema și cere rezolvarea rapidă.

De mai multe zile în Sectorul 3 din Capitală cetățenii nu beneficiază de apă caldă. Se pare că există anumite probleme cu furnizarea acesteia, iar oamenii sunt revoltați. În acest context, s-au făcut numeroase sesizări la primăria Sectorului 3 pentru a cere o rezolvare. (CITEȘTE ȘI: ROBERT NEGOIȚĂ S-A ALĂTURAT UNUI NOU PARTID POLITIC! VA CANDIDA LA PRIMĂRIA SECTORULUI 3 DIN PARTEA „BUCUREȘTI 2020″)

Astfel, Robert Negoiță a decis să acționeze și a tras un semnal de alarmă. A scris o scrisoare pentru Gabriela Firea, în care cere rezolvarea imediată a problemei. Acesta a pus accent și pe situația delicată în care România se află în contextul epidemiei de coronavirus, subliniind că principala modalitate de prevenție a infectării cu virusul COVID-19 o reprezintă spălarea mâinilor și igiena, în general.

Robert Negoiță, scrisoare pentru Gabriela Firea

Astăzi, Robert Negoiță a anunțat pe contul personal de Facebook că deși problema furnizării apei calde în Sectorul 3 nu intră în atribuțiile lui a decis să alerteze Primăria Generală a Capitalei. Așa ca printr-o scrisoare adresată Gabrielei Firea a cerut rezolvarea imediată a problemei. (VEZI ȘI: CANDIDAT LA PRIMĂRIA SECTOR 3: ROBERT NEGOIȚĂ, CEL MAI RISIPITOR PRIMAR)

„Mai mulți dintre dvs m-ați întrebat de ce sunt probleme în Sectorul 3 cu furnizarea apei calde.

Fiindcă pare că această situație, deosebit de gravă, nu își găsește rezolvarea, de zile bune, i-am adresat doamnei Primar General o scrisoare. Ne-am declarat, totodată, deschiderea și disponibilitatea de a ajuta, dacă domnia sa are nevoie de sprijin pentru a se putea achita de responsabilitățile ce îi revin, respectiv de a asigura apa caldă în oraș.”, a scris Robert Negoiță, pe rețeaua de socializare.