Român ucis cu brutalitate în Dublin

Publicat: 15/04/2018 | 18:54

Un român a fost ucis cu brutralitate, sâmbătă seara, într-un apartament din Phibsboro Road, un cartier din Dublin.(CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ! FOSTUL PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN GORJ A MURIT LA 73 DE ANI)

Ioan Artene Bob, românul de 36 de ani care muncea în construcții în Dublin, a încetat din viață într-un spital din Dublinb, asta după ce a fost găsit cu numeroase răni pe corp. Din primele informații, tragicul incident s-a produs sâmbătă seara, la ora 22:30 (00:30 ora României), într-un cartier liniștit din nordul Dublinului. Românul a fost văzut ultima oară cu o seară înainte de incident, pe o stradă din centrul capitalei irlandeze.(NU RATA, AICI: EXCLUSIV! TATĂL DELIEI, DECLARAȚII EMOȚIONANTE DESPRE CÂNTĂREAȚĂ!)

Conform presei locale, Poliţia şi serviciile de urgenţă au fost chemate imediat după producerea incidentul. Bărbatul de 36 de ani, originar din România, a fost transportat la Spitalul Mater, acolo unde a încetat din viață în cursul dimineții. O femeie de aproximativ 40 de ani a fost reţinutădupă ce autoritățile din Dublin au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și...