Doliu în politica românească! Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj a murit la 73 de ani

Publicat: 15/04/2018 | 18:27

Nicolae Mischie a murit. Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj a încetat din viață, în jurul orei 15:00, la spitalul Elias din Capitală.(CITEȘTE ȘI: ELENA MERIȘOREANU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE STAREA ÎN CARE SE AFLĂ IONELA PRODAN)

Recent, Nicolae Mischie a fost înternat de urgență la Spitalul Elias din Bcurești, după ce a suferit o infecție severă.  Celebrul politician care a suferit în urmă cu câțiva ani un accident vascular a încetat din viață, duminică, în jurul orei 15:00, la vârsta de 73 de ani.

Nicolae Mischie a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD. Anterior, el a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fără succes, să candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câştigat de Victor Ponta.(NU RATA, AICI: EXCLUSIV! TATĂL DELIEI, DECLARAȚII EMOȚIONANTE DESPRE CÂNTĂREAȚĂ!)

 

Nicolae Mischie a fost condamnat la 4 ani de închisoare

Nicolae Mischie a fost arestat în luna martie 2013, fiind condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 4 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență și luare de mită. Fostul „baron” de Gorj Nicolae Mischie a fost pus în libertate în mai 2014, după un an şi două luni de închisoare pentru mită. Decizia de eliberare condiţionată a fost dictată de magistraţii Tribunalului Gorj.(CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT ȘEFUL DE LA FRF CU 3 ZILE ÎNAINTEA ALEGERILOR! VA FI…)

Nicolae Mischie era tatăl a doi copii, un băiat pe nume Alexandru, medic renumit care locuieşte în Franţa, şi o fată, Ioana, care este cunoscută în lumea filmului.

Citește și...