Românii au talent 2019. Când are loc finala show-ului

Publicat: 20/05/2019 | 12:50

“Românii au talent” 2019. Jurații show-ului de la Pro TV, dar și spectatorii împreună cu telespectatorii au fost impresionați de prestațiile concurenților care au fost selectați să apară în prima semifinală. La finalul ediției, au fost anunțați primii finaliștii ai emisiunii de talente, iar ceilalți participanți rămași în competiție se pregătesc să își facă apariția în cea de-a doua semifinală, care va fi difuzată live peste câteva zile. Românii din țară, dar și de peste hotare sunt nerăbdători să vadă însă finala show-ului care rulează la Pro TV de mai bine de nouă ani.

Citește și: Telespectatorii Pro TV au crezut că nu văd bine. Ce vedetă s-a aflat în public la Românii au Talent, în timpul primei semifinale

“Românii au talent” 2019. Când este a doua semifinală

Cea de-a doua semifinală “Românii au talent” este programată pentru data de 24 mai. Vă reamintim că vinerea trecută, când a avut loc prima semifinală, jurații show-ului: Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu au decis care sunt cei care au o șansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Voturile au mers către Ema Stoian şi Magitot.

Citește și: Scandal la Românii au talent! Toți concurenții străini au fost eliminați

“Românii au talent” 2019. Când are loc finala show-ului

Gata cu suspansul! Finala sezonului #9suprem de la “Românii au talent” va avea loc vineri, 31 mai. În ultima ediție a show-ului din acest an, printre concurenții pe care îi veți vedea pe scenă se numără: Ema Stoian (10 ani), pianistul Rareş Bratu (15 ani), magicianul Magitot, contorsionista Andreea Tucaliuc și croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani). Vă reamintim că Mihai Petre a fost juratul care i-a acordat Golden Buzz-ul în cadrul audiților și, în timpul primei gale live a concursului, ea a fost favorita telespectatorilor.

Citește și: Cine e, cu adevărat, Ana Maria Pantaze – croitoreasa care a câștigat prima semifinală Românii au Talent

Citește și...