Românii au talent, episodul 5, sezonul 9. The Champions au făcut senzație

Publicat: 08/03/2019 | 21:06

Românii au talent, ediția din această seară, a debutat… furtunos. Remus Boroiu și Trupa The Champions au fost au venit la Românii au talent, oferind un cadou special pentru toate femeile, cu ocazia zilei de 8 martie. 

Florin Călinescu s-a dus în public pentru a lua pulsul doamnelor după numărul The Champions cu Remus Boroiu. Iar atmosfera a fost, bineînțeles, una incendiară, semn că doamnelor și domnișoarelor le-a plăcut numărul oferit de The Champions.

”Sunt o forță!”

Atunci când a participat la emisiunea ”Ninja Warior România”, Remus Boroiu a reușit să ajungă până în finală. Dar nu a reușit să o câștige, chiar dacă și-a dorit foarte mult. Din păcate pentru el, i-au lipsit doar câteva secunde pentru a fi marele câștigător. (CITEȘTE ȘI: PERVERSUL DIN TITU A FOST PRINS! CE FĂCEA ÎN FAȚA ȘCOLII!)

”Îmi place sportul. Fac asta de la 14 ani. Particip la concursuri la care trebuie să arăți bine, deci mă antrenez în această direcție și ca să fiu sănătos. Particip pentru că îmi plac provocările și pentru a dovedi că acest corp al meu este foarte funcțional și foarte puternic. Îmi place să mă autodepășesc”, a declarat Remus Boroiu pentru ziuaconstanța.ro.

Mai mult, Remus Boroiu afirmă – pe pagina de Instagram – că își asumă responsabilitatea totală pentru propria sa viață.

”Aceasta este ziua în care eu decid. Eu controlez fiecare lucru care vine către mine. Îmi asum responsabilitatea totală pentru propria mea viață. Sunt o forță! Așa să fie.🙏”

Citește și...