Acasă » Cancan » Boss-ul CJ Caraș nu este speriat de criticile venite din PNL și îi anunță pe colegii de partid că nu renunță la ”focoasa nucleară”! Romeo Dunca: ”M-au convins cu greu…”

Boss-ul CJ Caraș nu este speriat de criticile venite din PNL și îi anunță pe colegii de partid că nu renunță la ”focoasa nucleară”! Romeo Dunca: ”M-au convins cu greu…”

De: Răzvan Scarlat 06/09/2022 | 23:40

Romeo Dunca (54 de ani) este de neclintit! Indiferent de criticile care ar veni din interiorul PNL, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu are în plan să renunțe la mariajul cu Valentina. Ba mai mult, o susține până în pânzele albe pe partenera cu fizic de starletă porno. Vă prezentăm episodul doi al unui interviu acordat de politician în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Aflați, totodată, ce spune boss-ul național-liberal despre celebrul accident aviatic în care ar fi fost implicat în urmă cu mai mulți ani. Viața bate, clar, filmul!

Rusoaica Valentina, soția lui Romeo Dunca, face parte, de câteva luni, din familia personajelor CANCAN.RO. Soția mega-milionarului este, probabil, cea mai sexy parteneră de politician din România, sânii-mamut și formele sale, în general, propulsând-o în top. În 2020, afaceristul cu multe milioane de euro în conturile personale a acceptat propunerea PNL de a candida la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce a devenit membru al organizației liberale.

(VEZI AICI: BOSS-UL CJ CARAȘ, DESPRE ”FOCOASA NUCLEARĂ”: ”E NEVASTA MEA ȘI MI-O ASUM!” DUPĂ APARIȚIILE MEGA EROTICE ALE SOȚIEI RUSOAICE, ROMEO DUNCA RUPE TĂCEREA ȘI SPUNE TOT!)

Rusoaica Valentina, problemă de imagine?!

La momentul respectiv, impactpress.ro semnala faptul că Romeo Dunca ar trebui să renunțe la aparițiile în public alături de Valentina, pentru care ar mai interveni, ocazional, la Aeroportul Timișoara, pentru a-i facilita intrarea în România, în condițiile în care rusoaica ar fi iute la mânie și ar face scandaluri memorabile.

În opinia sursei mai sus citate, sexy-blonda ar reprezenta, cu adevărat, o problemă de imagine pentru actualul președinte al CJ Caraș-Severin. Noi nu comentăm astfel de lucruri. Dunca este un bărbat asumat. Și până la urmă face ceva greșit? Iubește și este iubit! Iar gusturile nu se discută! Niciodată…

Între timp, rusoaica Valentina a făcut spectacol la o nuntă din inima național-liberală (VIDEO INCENDIAR), dar și pe litoral, când a rămas în fundul gol în mijlocul străzii, după ce vântul i-a creat câteva probleme (IMAGINI AICI), apoi pe plajă, când a apărut într-un costum de baie minuscul, în fața Biancăi Drăgușanu (FOTO AICI). Și, din nou, „cârcotașii” din PNL ar fi început să-i vorbească pe Romeo Dunca și, în special, pe rusoaică de „bine”. Doar că președintele CJ Caraș-Severin nu lasă steagul jos!

„De soția mea se știa de atunci! M-au convins cu greu să…”

Prin intermediul CANCAN.RO, Romeo Dunca le-a transmis criticilor să stea în banca lor, pentru că, indiferent de situație, nu va renunța la Valentina, de care, oricum, șefii din PNL aveau cunoștință încă dinainte să devină președinte al CJ Caraș-Severin.

Am o soție care continuă să rămână lângă mine chiar dacă orice om normal ar fi plecat la stresul care îl găsește. Sunt sănătos, am treabă și răului din județ să îi tremure izmenele când aude de numele meu.

De soția mea se știa de atunci, de absolut tot. M-au convins cu greu să încerc să-mi sacrific viața privată pe care o aveam din postura de om de afaceri și să-mi pun timpul și resursele în slujba județului„, ne-a declarat Romeo Dunca.

Romeo Dunca își susține soția, pe Valentina, indiferent de criticile venite din interiorul partidului PNL

Romeo Dunca se apără în fața criticilor venite din PNL. „E un interes mare să…”

Afaceristul este ferm convins că are în spate oameni care îi doresc răul și fac tot posibilul să-l pună într-o lumină proastă, chiar dacă, pentru acest lucru, nu ezită să lovească fără scrupule în soția lui.

E un interes mare să mi se găsească și mie ceva, să fiu și eu păstrat acolo, în caz că nu mă voi conforma dorinței celor pe care îi încurc din poziția pe care o am aici. Și îi încurc pe mulți și bine fac„, ne-a mai precizat președintele CJ Caraș Severin.

(NU RATA: SEXY-PARTENERA LUI ROMEO DUNCA, PREȘEDINTELE CJ CARAȘ-SEVERIN, O NOUĂ APARIȚIE BOMBĂ! BLONDA A ”RECIDIVAT” ÎN LOFT)

Neagă că ar fi fost implicat în vreun accident de elicopter. „E bine să se știe că…”

Altfel, pasiunea lui Romeo Dunca pentru sporturile extreme este arhicunoscută. În 2006, a participat la competiția Paris-Dakar, iar trei ani mai tâziu a fost prezent, la Sibiu, la Red Bull Romaniacs, întrecere de enduro cu cel mai mare grad de dificultate din lume.

De asemenea, în palmaresul afaceristului se numără și escaladarea vârfului Manaslu din munții Himalaya (8.156 de metri), după o expediție care a durat 26 de zile.

În 2017, presa mai semnala că Romeo Dunca a scăpat cu viață în urma unui accident de elicopter. Din cauza vântului puternic, s-ar fi prăbușit în Muntele Mic, din Caraș Severin, cu aparatul pe care îl pilota. Nu a fost rănit, dar elicopterul de mici dimensiuni a fost făcut praf. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, președintele CJ Caraș Severin a făcut lumină și în acest caz. Afaceristul neagă cu vehemență că ar fi fost implicat într-un astfel de incident:

Eu nu am avut niciodată vreun accident de elicopter și nu m-am prăbușit niciunde. Am avut un elicopter care, pilotat de un angajat de-al meu, a avut un eveniment, prin 2007 dacă nu mă înșel, și a mai fost un eveniment în care elicopterul cu motorul pornit a fost răsturnat de vânt fără să fie nimeni înăuntru. Astea sunt cele două…

În rest, ce se scrie și ce se știe despre asta… E bine să se știe că nu am fost niciodată implicat în niciun accident aviatic. Au fost niște lucruri care s-au întâmplat și nu mă urmărește nimeni. Nici conștiința, nici teama…

Dacă aveam teamă nu veneam în această funcție, într-un județ atât de corupt și atât de rămas în urmă„, ne-a declarat Romeo Dunca.

Romeo Dunca, un milionar „dependent” de adrenalină

Răspuns pentru fosta soție, care l-a acuzat că îi place să se joace cu moartea. „De unde să știe ce fac eu?”

Totodată, președintele CJ Caraș-Severin a ținut să-i ofere o replică și fostei sale soții, Elena Daniela, care l-a acuzat că îi place să se joace cu moartea și că nu-i pasă că-i pune în pericol pe cei din jurul său, acesta fiind, de altfel, și unul dintre motivele care au dus la divorț.

Fiecare afirmă… Eu am 54 de ani și, după cum vedeți, sunt bine sănătos și duc, încă, mult, ați văzut câte lovituri pot să iau.

De unde să știe dânsa? Haideți să ne vedem de treabă! De unde să știe ce fac eu, când dânsa nu a fost în elicopter?„, ne-a mai declarat Romeo Dunca.

Romeo Dunca a divorțat, în 2014, de Elena Daniela, după un mariaj de 20 de ani, din care au rezultat și patru copii. Separarea nu a fost deloc una amiabilă, între cei doi existând, de-a lungul timpului, mai multe procese privind pensia alimentară (DETALII AICI) sau împărțirea averii.

Cum a făcut Romeo Dunca avere

În 1994, Romeo Dunca a început o afacere cu câteva camioane, cu firma care, în clipa de față, îi poată numele și care este mega-cunoscută în România. Pentru că activează în domeniul transportului de mărfuri, a ajuns în topul 500 Forbes și are o avere estimată la 15 milioane de euro. Deține o cabană pe Muntele Mic, o stațiune de schi, dar și mai multe hectare de pământ.

(CITEȘTE ȘI: ROMEO DUNCA, MILIONARUL CARE A PORNIT DUPA REVOLUȚIE CU NUMAI 20 DE MĂRCI GERMANE)

Romeo Dunca este apropiat de frații Marius și Emil Cristescu, unii dintre cei mai puternici și discreți afaceriști din România, care dețin mai multe hoteluri, parcul industrial Faur, complexul Arsenal Park, dar și circa 30 de firme din diverse domenii, de la industria chimică, foraj petrolier și comerț la transport și imobiliare.

Pe 27 septembrie 2020, Romeo Dunca (PNL) a devenit președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce l-a învins pe Silviu Hurduzeu (PSD), la un scor strâns.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...