Romeo Fantastik a comis gafa secolului! Detaliul mega-rușinos observat pe masa lui, la o petrecere

Publicat: 01/06/2020 | 08:21
Romeo Fantastik a comis gafa secolului! Detaliul mega-rușinos observat pe masa lui, la o petrecere

Orice s-ar spune, internauții au spirit de observație, iar atunci când în centrul atenției se află și o vedetă totul devine… și mai incitat. Romeo Fantastik este unul dintre cei care țin capul de afiș, indiferent dacă este vorba despre prestațiile artistice sau despre dezvăluirile incendiare pe care le face cu diferite ocazii.

De data aceasta, Romeo Fantastik a postat pe pagina de socializare o fotografie în care apare, alături de prieteni, la o masă, iar în dreptul imaginii a scris că la venirea iernii o va… pune pe foc. Problema a fost că ”masa” respectivă, după cuma  sesizat un internaut, era… o ușă, clanța fiind vizibilă, motiv pentru care artistul a fost îndemnat ”să întoarcă masa” pentru a nu se mai vedea mânerul respectiv.  ”La iarnă o băgăm pe foc ce ***…., a scris Romeo Fantastik în dreptul respectivei fotografii.

”Nenea Romeo, întoarce masa, că se vede mânerul”, a fost mesajul alăturat fotografiei postate de Romeo Fantastik. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM ROMEO FANTASTIK, LA 15 ANI DUPĂ CE A DISPĂRUT DIN PEISAJUL MUZICAL ROMÂNESC. A CHELIT ȘI S-A ÎNGRĂȘAT ENORM. DAR SĂ VEZI CE ARE LA DEGETE)

Romeo Fantastik și detaliul pe care l-au observat fanii

Romeo Fantastik: ”Am făcut-o de comandă, s-a îndrăgostit de mine…”

În 2014, reîntors în showbiz după câțiva ani de absență, Romeo Fantastick a șocat, realmente, prin declarațiile făcute. Manelistul a povestit de unde vine numele lui de scenă, dar și de ce i se mai spune… „regele sexului”.

Fără nicio reținere, Romeo a scos în lumină una dintre cele mai intime povești. „Lumea mi-a zis așa, nu mi l-am pus eu. Prima oară am fost denumit «Bombastic», apoi «Fantastick», pentru că, pe unde mergeam, făceam show mare”, și-a început Romeo Fantastick dezvăluirile, potrivit sapteseri.ro. 

Apoi, fără a se intimida, manelistul a continuat în stilu-i caracteristic… „Asta cu «Regele sexului» mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram în Spania la o cântare și o fată a dorit să vadă ea ce și cum e cu mine, așa că a făcut un pariu cu cineva că ea în 5 minute mă extermină. Oricum, se vorbea pe tema asta, «cum o fi Romeo la pat?». În fine, eu n-am știut de nimic și m-am dus cu ea și am petrecut vreo trei ore, timp în care am făcut-o de comandă, s-a îndrăgostit de mine, a avut șase orgasme. Detalii nu cred că vrei să știi. Dup-aia am fost invitat la emisiunea unui sexolog, unde am povestit faza asta de pomină și așa mi-a rămas numele. Cum se apropie și de genul meu muzical și cum trăim într-o țară plină de regi (Regele Guță, Regele Nu-Știu-Cum), am zis să fie și un Rege al Sexului, nu?”, a povestit Romeo Fantastik. (NU RATA: DE CE POARTĂ ROMEO FANTASTIK, TOT TIMPUL, OCHELARI DE SOARE. MISTERUL A FOST DESCIFRAT)

Citește și...