Roxana Dobre, primele declarații după ce Betty Stoian a născut: ”Sunt convinsă că va fi o mamă extraordinară”

Publicat: 02/10/2018 | 16:58

Betty Stoian a devenit cea mai tânără mămică din showbiz și este în culmea fericirii! Și nu doar ea ci întreaga familie, în frunte cu Roxana Dobre care a făcut și primele declarații după ce fiica lui Florin Salam a născut.

Prima zi din luna octombrie a fost una extrem de specială pentru familia lui Florin Slam. Fiica lui, Betty, a născut un băiețel perfect sănătos și toată lumea este în culmea fericirii. ”Bun venit, Matthias Ștefan!”, a fost mesajul publicat de artistă pe contul ei de Instagram. De altfel, Cătălin Vișănescu a mărturisit că atât Betty cât și băiețelul lor sunt bine. Micuțul a cântărit 3, 200 kilograme, a avut 51 de centimetri și a primit nota 10 la naștere. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ROXANA DOBRE ÎN COSTUM DE BAIE LA O LUNĂ DUPĂ CE A NĂSCUT A TREIA OARĂ!)

Primul copil al cuplului este perfect sănătos și venirea lui pe lume a fost extrem de emoționantă pentru tinerii părinți, dar și pentru restul familiei lor. Roxana Dobre a făcut și primele declarații după marele eveniment și crede cu tărie că Betty va fi o mămică de nota 10!

”Betty va fi o mama cu totul si cu totul deosebita. Ea, deja, stie cam totul cand vine vorba de ingrijitul unor copii, ea s-a implicat extrem de mult cu Maria (Jaqueline Maria, primul copil al cuplului Florin Salam-Roxana Dobre, n. red). Adica, sincer, nu prea am ce sa o invat acum, pot doar sa o sustin la nivel psihic, dar sunt covinsa ca va fi o mama extraordinara si foarte implicata asa cum a fost si in cazul Mariei, cu care m-a ajutat foarte mult.”, a mărturisit Roxana Dobre pentru wowbiz.ro. (VEZI ȘI: ROXANA DOBRE A PLECAT DE ACASĂ LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE CANCAN.RO A FĂCUT PUBLICĂ POZA ÎN CARE FLORIN SALAM APARE LÂNGĂ O PUȘTOAICĂ DEZBRĂCATĂ COMPLET)

Roxana Dobre și Florin Salam se înțeleg de minune

În ciuda micilor neînțelegeri din ultima perioadă, iată că Roxana Dobre și Florin Salam au ajuns la un consens și se înțeleg de minune. Iar la scurt timp după ce a devenit bunic, cel supranumit ”Regele manelelor” a luat o decizie surprinzătoare. Alături de Roxana Dobre, renumitul artistul s-a botezat în apele Iordanului. (VEZI IMAGINI AICI)

”Cu sotul meu ma inteleg de minune, suntem chiar fericiti impreuna. Acum suntem foarte bine, iar asta e tot ce conteaza. Sa ne intelegem noi bine, iar copiii nostri sa fie sanatosi. Florin este intr-o forma perfecta, a revenit in muzica, este foarte ocupat, iar eu il sustin cum pot.”, a mai spus Roxana Dobre.

Citește și...